WSOP 2018

Vinn premier ved bruk av din Skrill konto under EM 2012

Score With Skrill

Fotball fans over hele Europa giret nå seg opp til Fotball EM 2012 som starter fredag i Polen og Ukraina. Skrill (tidligere Moneybookers) kjører nå en EM kampanje som heter Score With Skrill.

Den populære betalingstjenesten Moneybookers byttet nylig navn til Skrill og selskapet har investert mye penger til å promotere og profilere sitt nye navn. I den forbindelse lanserer Skrill en kampanje som var helt fram til EM finalen. Disse premiene inkluderer:

  • Offisielle Euro 2012 landslagsdrakter
  • Opp til €100 I penger!
  • Videospill som Diablo III og FIFA 12
  • En offisiell Euro 2012 fotball

Alt man trenger å gjøre for å ha muligheten til å vinne en eller flere av disse premiene er å sende eller motta penger til din Skrill konto – enklere er det ikke. Du kan vinne noen herlige premier bare ved å bruke din Skrill konto. Overfør penger til venner eller familie, gjør innskudd eller uttak fra dine pokersider, retter sagt, uansett transaksjoner med din Skrill konto så er du med i trekningen av premiene som listet opp ovenfor, og hver dag fram til 1. juli trekkes det ut vinnere!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories