Video Vault: World Series of Poker Uke #3

  • Tor OlsenTor Olsen

Hver uke under WSOP handplukker vårt WSOP team ut deres favoritt videoer som de har gjort i løpet av uken som gikk.

Phil Hellmuth

Vi bare må starte denne ukens Video Valut med Phil Hellmuth. Mannen som forbedret sin verdensrekord antall bracelet enda lengre, og setter sine nærmeste utfordrere i skyggen. Han gjorde overskriftene denne uken, og det med god grunn.

Selv om Hellmuth gjorde seg bemerket denne uken for mer enn bare et nytt bracelet. PokerNews video team kunne ikke la være å få dette bli redigert bort. Sjekk ut Hellmuth som lar Lynn Gilmartin bli ventende, pluss mye mer fra Kristy Arnett ved The Straddle.

PokerNews Weekly

Hvis du ikke er en av de få som ikke sitter klistret foran skjermen og følger med PokerNews og du føler deg ikke oppdatert på nyhetene, nå kan du få med deg den siste ukens hendelser med denne videoen fra Kristy Arnett og Sarah Grant.

Explain This

PokerNews Teamet har gjennomsøkt pokerspillerne sine sosiale medier etter de mest underholdene bilder og det var mye artig som kom frem der. Det er enda bedre med å få dem til å forklare bildene. I denne uken er det Maria Ho som er i søkelyset

I et av bildene fra Maria's Explain This var om "Poker Punk'ed" som Melissa Castello gjorde tilbake i 2009. Denne videoen er fortsatt underholdende – Melissa sin bror Joe Castello gjorde en fremragende jobb her.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?