Video Vault: World Series of Poker Uke #2

Hver uke under WSOP handplukker vårt WSOP team ut deres favoritt videoer som de har gjort i løpet av uken som gikk.
Etter den første uken har ikke alle spillere kommet seg til Las Vegas enda. Hvis du planlegger en tur til Las Vegas for første gang, kan du nå se hvordan Rio (stedet WSOP avholder sine turneringer) er lagt opp til den største pokerserien i verden og sjekk deretter ut en guidet tur med våre reportere Kristy Arnett og Sarah Grant.

The Straddle

Hver onsdag vil Kristy Arnett komme med flere "behind the scenes" videoer fra World Series of Poker i en ny serie kalt The Straddle. Den første episoden kom forrige uke med noen underholdende videoer, som blant annet What the Muck? og Show Me Your Sack.

Ukentlig PokerNyheter

Kristy Arnett og Sarah Grant gir oss høydepunktene fra den andre uken av WSOP. Hvis du har vært opptatt eller ikke fått med deg det som har skjedd i Las Vegas og ved Rio, nå har du muligheten de neste minuttene til å holde deg oppdatert.

Brandon Schaefer

Hver dag har vi minst 1 ny bracelet vinner som opplever sitt høydepunkt i sin pokerkarriere. Det har vært noen fantastiske vinnere denne uken som vist under Ukentlige PokerNyheter, inkludert Andy Bloch som var bekymret på at han alltid ville være i bakgrunnen, men nå diskuterer han sitt første bracelet.Brian Hastings vant også sitt første bracelet, mens John Monnette vant sitt andre.

The Poker Princess Palace

Team PokerStars Pro Vanessa Rousso har til nå hatt et fantastisk opphold i Las Vegas hvor hun har åpnet dører for sinne kvinnelige motstandere, Liv Boeree, Maria Ho, Vanessa Selbst og Tiffany Michelle som alle bor med henne under WSOP. PokerNews fikk en guidet tur av jentene.

Sjekk ut H PokerNews Video side for flere videoer av World Series of Poker video.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories