Video Vault: World Series of Poker uke #1

Hver uke under WSOP handplukker vårt WSOP team ut deres favoritt videoer som de har gjort i løpet av uken som gikk.
Etter den første uken har ikke alle spillere kommet seg til Las Vegas enda. Hvis du planlegger en tur til Las Vegas for første gang, kan du nå se hvordan Rio (stedet WSOP avholder sine turneringer) er lagt opp til den største pokerserien i verden og sjekk deretter ut en guidet tur med våre reportere Kristy Arnett og Sarah Grant.

Før WSOP startet, var Shaun Deeb en av mange spillere som det ble skrevet mye om på Twitter, forumer og hos PokerNews. Deeb veldig mange gode PokerStars SCOOP resultater. En ny videorepoirtasje PokerNews har startet er: “Explain This.” Her vil forskjellge spillere gi sine forklaringer på bilder, situasjoner og artikkler vårt team har funnet hos vedkommende sine Facebook sider, Twitter konto, etv. Uten tvil så var Shaun Deeb en perfekt kandidat.

Hun er muligens en av de hotteste pokerbabes som finnes, så hvorfor skulle ikke Kristy Arnett “call the clock” på Xuan Liu?

Oppsummering av den første uken av WSOP 2012.

Sjekk ut flere videoer ved vår videoseksjon

Hva synes du?

More Stories

Other Stories