To dager til kvaliken til $30K PokerNews Main Event avsluttes!

PokerNews Main Event

Det er bare noen få dager igjen for deg til å spille til seg et sete ved $30 000 PokerNews Main Event hos PokerStars. Ikke utsett spillingen noe lengre, start innspillingen av VPP i dag!

PokerNews Main Event er en eksklusiv turnering som finner sted hos PokerStars den 9. juli, men du har bare fram til lørdag 30. juni for å klare kvalifiseringen til denne, ellers vil du gå glipp av en $30 000 garantert turnering. Heldigvis er det enkelt og kvalifisere seg til denne, enten man er en ny eller en nåværende spiller hos PokerStars gjennom PokerNews.

Nåværende spillere har fram til 30. juni til og å spille inn 150VPPs for å vinne et sete til $30 000 PokerNews Main Event som blir lagt til spillerkontoen. Som en ekstra bonus så gjelder alle VPP poeng som er blitt spilt inn siden 16. mai, så muligheten for at man allerede har kvalifisert seg er stor. Hvis ikke er det enda tid til å spille inn de nødvendige poengene.

Alle nye spillere som laster ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews må skrive inn markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWSP og bruke bonuskoden STARS600 og gjøre sitt første innskudd, ikke bare vil spillerne motta en 100 % signeringsbonus på opp til $600, men også motta en gratis billett til PokerNews Main Event som blir lagt til spillerkontoen!

$30 000 PokerNews Main Event starter klokken 14:00 ET på mandag den 9. juli, hver spiller starter med 30 000 sjetonger og blindestrukturen starter på 50/100 og øket etter hvert 15. min. Denne struktur vil passe alle spillerne veldig bra.

$30 000 PokerNews Main Event kan bli en av den aller beste og største onlineturneringene du kommer til å spille i år, gå ikke glipp av denne!

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

To dager til kvaliken til K PokerNews Main Event avsluttes! 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

PokerNews Mobile App

Last ned PokerNews sin mobile App i dag hos iTunes, Google Play store og få med deg alle oppdateringer fra WSOP og nyhetene direkte til din iPhone/iPad eller Android, hvor som helst.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories