WSOP 2018

Tiden for å kvalifisere seg til $30 000 Guaranteed PokerNews Main Event slutter snart.

PokerNews Main Event

PokerNews og PokerStars nok en gang kommet med den beste online turneringen du kommer til å spille i år $30 000 Guaranteed PokerNews Main Event.

PokerNews Main Event er en spesial turnering hos PokerStars som er kun åpen for PokerNews sine lesere. Det er tre forskjellige muligheter til å kunne delta i denne herlige turneringen, men en av mulighetene gjelder bare fram til 30. juni.

Nåværende spillere har fram til 30. juni til og å spille inn 150VPPs for å vinne et sete til $30 000 PokerNews Main Event som blir lagt til spillerkontoen. Som en ekstra bonus så gjelder alle VPP poeng som er blitt spilt inn siden 16. mai, så muligheten for at man allerede har kvalifisert seg er stor. Hvis ikke er det enda tid til å spille inn de nødvendige poengene.

Hvis man ikke klarer å spille inn nok VPP fram til 30. juni, trenger man ikke å frykte noe. Man kan enda kjøpe seg inn i PokerNews Main Event. Innkjøpet er på bare $10+$1, noe som er lite da den totale premiepotten er på $30 000. Velger man å kjøpe seg inn i turneringen vil et passord bli lansert nærmere starten den 9. juli.

Alle nye spillere som laster ned PokerStars sin pokerklient gjennom PokerNews må skrive inn markedsføringskoden NORWEGIANPOKERNEWSP og bruke bonuskoden STARS600 og gjøre sitt første innskudd, ikke bare vil spillerne motta en 100 % signeringsbonus på opp til $600, men også motta en gratis billett til PokerNews Main Event som blir lagt til spillerkontoen!

$30 000 PokerNews Main Event starter klokken 14:00 ET på mandag den 9. juli, hver spiller starter med 30 000 sjetonger og blindestrukturen starter på 50/100 og øket etter hvert 15. min. Denne struktur vil passe alle spillerne veldig bra.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories