Tennis Champion Rafael Nadal signerer med Team PokerStars

Tennis Champion Rafael Nadal signerer med Team PokerStars 0001

Verdens største pokerside har nylig inngått et samarbeid med en av verdens største tennisspiller gjennom tidene. Tidligere denne uken annonserte PokerStars at tennis og superstjernen Rafael Nadal har blitt med Ana Marquez, Juan Manuel Pastor og Poli Rincon i Team PokerStars.

Den 26 år gamle spanske stjernen er tidligere nr 1. på verdensrankingen og er nå rangert som nr 2. ved ATP bak Novak Djokovic. Nadal vant nylig French Open i Paris som ble hans 11. major seier og sin 7. French Open seier på 8 år. Med seieren i Paris har Nadal tjent inn svimlende $50 millioner til nå i sin karriere. Han har også million inntekter fra sine sponsorer som Nike, Kia, Armani og Lanvin.

“It’s no secret that I love to compete and try my very best in everything, whether that’s tennis, golf or video games,” uttaler Nadal. “When I discovered the game of poker, I chose to join PokerStars because they understand what it takes to be the best and associate themselves with the qualities of champions. I’m very happy to be working with them.”

Signeringen av Nadal kommer to uker etter åpningen av de nye spanske reguleringene for online poker. PokerStars.es ble lansert 5. juni og er allerede rangert som nr 8 i verden i følge online pokertrafikk siden PokerScout.com. Nettsiden rapporterte på mandag at PokerStars.es holder en 3-1 avstand på sin nærmeste konkurrent, 888poker.es bare 2 uker etter lanseringen.

Med en kjendis i verdenstoppen som Nadal i front ved deres markedskampanje, kan PokerStars skaffe seg en betydelig del av markedsandelene i Spania og utvikle sitt navn over hele verden. I følge Mark Scheinberg, PokerStars Chairman of the Board, representerer “Rafa Nadal alt som er bra med konkurreringer – en blanding av talent. Intelligent, dedikering og en mental styrke som man kun finner hos vinnerne i hver sportsgren. Vi er stolte av å ha Rafa som en ambassadør for vårt merkevarenavn og er begeistret for at vi kan hjelpe han med å bli en bedre pokerspiller.”

PokerStars har en god historikk med sportsfolk. I 2007 signerte dem tennislegenden Boris Becker til sitt Team SportStars. Land hockey spilleren Fatima Moreira de Melo og skiløperen Marcus Hellner som også er med PokerStars.
Man kan lese mer om signeringen hos verdens største pokerside PokerStars.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Tennis Champion Rafael Nadal signerer med Team PokerStars 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned