WSOP 2018

Spill i PokerNews Main Event! Med $30K garantert!

PokerNews Main Event

Vil du spille i en No-Limit Hold'em turnering som har en premiepott på $30 000? Vil du spille i denne turneringen helt gratis? Selvsagt vil du det. Les videre og finn ut hvordan du kan skaffe deg et sete til PokerNews Main Event.

PokerNews Main Event

PokerNews Main Event er en egen turnering som blir avholdt hos PokerStars hvor kun spillere gjennom PokerNews kan delta. Premiepotten er på hele $30 000,PokerNews Main Event kan bli den beste verdifulle turneringen du spiller online i år, spesielt hvis du kvalifiserer deg helt gratis! Hver spiller vil starte med hele 30 000 sjetonger og spiller en herlig blindestruktur som starter på 50/100 og øker hvert 15. minutt.

Slik kvalifiserer du deg til PokerNews Main Event

Det er tre måter å kvalifisere seg til denne fantastiske turneringen, en er at denne er åpen for nye spillere og de to andre er for våre lojale lesere. Bare husk at du må kvalifisere deg før PokerNews Main Event starter mandag 9. juli klokken 14:00ET!
Alle nye spillere som som laster ned PokerStars gjennom PokerNews, og bruker markedsføringskoden POKERNEWS.COM og bruker bonuskoden STARS600 og gjør sitt første innskudd vil ikke bare motta en 100 % signeringsbonus på $600, men de vil også motta en gratis billett til PokerNews Main Event inn på deres nye PokerStars konto!

Våre lojale lesere kommer til å delta i denne herlige gratisturneringen så lenge de har spilt inn 150VPPS før 30. juni . Det beste er at PokerStars teller VPP siden 16. mai, så har du ikke allerede spilt inn nok VPP siden da, regner vi med at du har det gjort det ganske snart.

Den tredje og siste muligheten til å delta ved PokerNews Main Event er å kjøpe seg direkte inn for bar $10-$1. Passordet til turneringen vil komme 24-48 timer før start, så vi ber deg følge med PokerNews fremover i tiden mot PokerNews Main Event for å få passordet!

Vinner du turneringen eller kommer langt inn i pengene, vil du øke din bankroll/lommebok og du har en mulighet til å gjøre enda mer ut av din pokerspilling. Kvalifiser deg til PokerNews Main Event i dag, gå ikke glipp av denne herlige pokerturneringen.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Spill i PokerNews Main Event! Med K garantert! 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories