WSOP 2018

PokerStars garanterer $5 millioner i premier ved MicroMillions II

MicroMillions II

På mandag annonserte PokerStars at de har hele $5 000 000 i garanterte premier ved deres andre utgave av MicroMillions, som er en populær serie som er laget for spillere som spiller på de lave innsatsene. Online pokerfestivalen finner sted fra 12-22. juli og har rimelige innkjøp fra 11 dollar cent og opp til $22 som er fordelt på 100 turneringer.

Øvelsene vil bli spilt døgnet rundt i løpet av de 11 dagene serien varer og som ender opp i en $22 MicroMillions Main Event med hele $1 000 000 I premiepotten – hvor $150 000 er garantert til vinneren – søndag den 22. juli. Serien vil inneholde alle dine favoritt spill, pluss flere formater som turbos, rebuys, shootouts, knockouts og big-ante øvelser.
Den første MicroMillions festivalen satte rekord som den mest populære online poker serien gjennom tidene, med totalt 1 294 883 deltagere. Main Event vinneren "Zabaleta1" gjorde sitt innkjøp på $22 om til hele $140 000 etter han vant over 54 065 spillere.

Team PokerStars Pro Marcin "Goral" Horecki vant den første MicroMillions Player of the Series leaderboard og fikk med seg en pakke til 2013 PokerStars Caribbean Adventure til en verdi av $15 000.

"It’s a fantastic series for players of all levels," Horecki said. "Last time I tried to play as many events as possible and it turned out to be a great move for me. The very affordable buy-in levels are perfect for micro-stakes players who dream of winning a huge prize but often don’t have the chance."

Oversikt over Micro Millions øvelsene og online satellitter til disse, finner du ved PokerStars.com.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

PokerStars garanterer  millioner i premier ved MicroMillions II 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories