WSOP 2018

PokerNews lanserer Mobil App for iPhone og Android

Med World Series of Poker som er kommet godt i gang, har PokerNews lansert en gratis mobil app som gjør at du kan følge med på hva som skjer i Las Vegas direkte fra din telefon. PokerNews sin app er tilgjengelig på iPhone og Android mobile og tilbyr nesten alt du finner hos den verdens ledene nyhetskilde. Når du åpner appen vil du har muligheten til å følge oppdateringen fra turneringene fra vårt PokerNews Live Reporting Team, lese de nyeste nyhetene, se videoer og mye mer.

PokerNews er det offisielle live reporting teamet for WSOP og alle live oppdatering, chips count og resultater finner man under Live Reporting seksjonen ved appen. Vi har også live oppdateringer fra European Poker Tour og andre turneringer rundt om i verden gjennom hele året, og alt kan du lese ved din Iphone eller Android mobil.

Alle nyheter og strategi artikler kommer fra våre talentfulle skribenter og vil være tilgjengelig med en gang de er blitt publisert. Få de aller nyeste pokernyhetene ved vår Nightly Turbo, les hvem som ble den største vinneren og taperen ved vår Online Railbird Report og les Rich Ryan som gir oss sin ukentlige spalte Five Thoughts.

PokerNews Mobile app vil også ha de nyeste videoene fra Lynn Gilmartin, Kristy Arnett og Sarah Grant. Se intervjuer, sammendrag av turneringer og artige reportasjer som Seat Open, Calling the Clock, Versus og Explain This. Du vil også finne episoder av PokerNews Podcast og Strategy with Kristy podcast – perfekt for bilturer eller lange flyturer.

Tilsutt, man kan følge sine favoritt pokerspillere med PokerNews Twitter Tracker. Finn ut hvordan de gjør det under hver WSOP øvelse, hvordan de tilbringer fritiden sin osv.

  • PokerNews lanserer Mobil App for iPhone og Android 101
  • PokerNews lanserer Mobil App for iPhone og Android 102
  • PokerNews lanserer Mobil App for iPhone og Android 103
  • PokerNews lanserer Mobil App for iPhone og Android 104
  • PokerNews lanserer Mobil App for iPhone og Android 105
  • PokerNews lanserer Mobil App for iPhone og Android 106

Besøk iTunes store eller Google play store og last ned appen i dag!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories