888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ostrander nektet Glazier seieren ved WSOP #41

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Ostrander nektet Glazier seieren ved WSOP #41 0001

Øvelse #41: $3000 No-Limit Hold'em

Ved dag 3 av øvelse: 41: $3000 No-Limit Hold'em å starte de siste 30 spillerne av et felt på 1394 som ble redusert ned til 2 spillere --Greg Ostrander og Jackie Glazier. Begge returnerte på mandag for å fortsette dag 4 hvor Glazier ledet med 9 480 000 mot 3 070 000 chips til Ostrander.

De høye blindene sikret en fartsfull og spennende heads-up match. Glazier slet lit tog mistet gradvis chips til Ostrander før han fikk doblet seg opp, og deretter fortsatte Ostrander å hente chips fra Glazier før han igjen fikk sin andre dobling og klarte og overta ledelsen og så seg ikke tilbake etter dette.

Ved den siste handen høynet Ostrander til 200 000 fra knappen og Glazier synte fra store blinde. Begge spillerne checket floppen {6-Spades}{9-Spades}{Q-Clubs} , og Glazier check-synte et bud på 450 000 på turn {8-Spades} turn. Når {A-Hearts} kom på som riverkort, checket Glazier, Ostrander bød ut 1 million og Glazier svarte med en all-in.

Ostrander nølte et lite sekund og gjorde synte med {10-Spades}{7-Hearts} og en ti høy straight. Glazier viste opp {8-Clubs}{6-Diamonds} for to par og det hele var over. Ostrander vant sitt første WSOP gold bracelet og $742 072 i pengepremie, samtidig som han nektet Glazier fra Australia til å bli den andre kvinnelige pokerspilleren til å vinne et WSOP gold bracelet i en åpen øvelse. Vanessa Selbst er fortsatt den eneste blant kvinnene som har vunnet en WSOP øvelse, det skjedde ved $15 00 Pot Limit Omaha øvelsen i 2008.

Les hvordan Ostrander klarte å innhente Glazier sin suverene ledelse i heads-up matchen ved vår live reporting blog.

Hva synes du?