Nyheter fra PartyPoker: Summer Million, Euro 2012 kampanje og mer!

PartyPoker Weekly

Det er mandag og det betyr en ting her hos PokerNews og det er nyhetene fra PartyPoker! I denne uken har vi detaljer om Summer Million turneringen, noen Euro 2012 relaterte turneringer, hvordan Championship Challenge utarter seg og mer.

Vinn din del av $1 000 000 den 5. august, 2012

Den 5. august arrangerer PartyPoker en online pokerturnering som har en garantert premiepott på $1 000 000. Du kan vinne mye penger i sommer ved PartyPoker sin Summer Million.

Denne herlige turneringen koster $600+$40, men har du ikke bankroll til å kjøpe deg direkte inn, kan du kvalifisere deg gratis gjennom satellitter som har startet og varer fram til start av Summer Million. Hver dag vil det være freerolls for utvalgte land hvor topp 10 går videre til Summer Million Special satellitt; ved steg 2 vil det være 5 seter garantert til Summer Million turneringen! Hvis du ikke vil spille freerollen, så er det en Player Points kvalifisering og freezeout og rebuy satellitter som starter fra $1.
Vinn ditt sete i dag og spill om $1 000 000 i premiepotten!

Extra Time: Vinn din del av $1000 for $1. men vær rask!

Nyheter fra PartyPoker: Summer Million, Euro 2012 kampanje og mer! 101

2012 European Championship (Euro 2012) er i full sving og det har vært herlig å følge kampene i de innledende rundene. PartyPoker tenker akkurat det samme og feier dette med en rekke turneringer som har en premiepott på $1000 som blir lagt til premiepotten!

Helt fram til Euro 2012 finalen den 12. juli (23:30 CET) vil det være en Extra Time turnering med $1 i innkjøp, hvor du kan vinne din del av $1000. Pluss at topp 10 vil vinne en ”European national football shirt “ etter eget valg!

$1000 Extra Time turneringene vil bli spilt ved følgene dager klokken 17:30 ET:

 • Daglig fra 8-19. juni
 • Daglig fra 21-24. juni
 • Onsdag 27. juni
 • Torsdag 28. juni
 • Søndag 1. juli

Det er ingen kvalifiseringskrav til disse herlige turneringene, bare log deg på PartyPoker sin pokeklient og betal innkjøpet på $1, og du er med i Extra Time turneringene!

Bli med PartyPoker i dag!

Championship Challenge er godt i gang

Nyheter fra PartyPoker: Summer Million, Euro 2012 kampanje og mer! 102

Samtidig som Extra Time kampanjen fram til 1. juli er Championship Challenge hvor PartyPoker spillere kan vinne hele $100 000 i pengepremier. For hvert 10. PartyPoints du tjener inn vil du motta en av 64 forskjellige fotballspillere, hver av dem gir deg en premie. Disse premiene inkluderer gratisturneringer med premiepotter fra $1000 til $10 000 og pengepremier fra $1 til 20.

Det er spesielle premier når man samler sammen hele lag. Samle sammen en keeper, forsvarer, midtbanespiller og en spiss for England og $500 vil bli overført til den spillekonto hos PartyPoker, mens for det polske laget mottar man $1 200!

Samle sammen en hel gruppe bestående av fire lag, med fire spiller på hvert lag og for gruppe D premien på $2000, gruppe C 3000, Gruppe B $1000 og gruppe A $7 000. Klarer du å samle sammen alle gruppene med 64 spillere, da er $100 000 dine!

Du kan samle sammen opp til 100 fotballspillere hver dag og din første fotballspiller er din ved bare 5 PartyPoints! Under bonusseksjonen vil man under hele kampanjen ha en oversikt hvor lenge det er til neste spiller blir overført til deg.

Besøk PartyPoker!

Kvalifiser deg til WPT Cyrpus i dag!

Nyheter fra PartyPoker: Summer Million, Euro 2012 kampanje og mer! 103

Mens mange pokerspiller valfartet til Las Vegas og WSOP har WPT annonsert sesong 11 av World Poker Tour som starter snart. Ved den første runden av Europa delen er den på plass i Kypros den 4-9. august. Det er første gang WPT lander i Kypros og du kan kvalifisere deg til en WPT Cyprus pakke til en verdi av $6500, kun hos PartyPoker.

Hver pakke innholder:

 • $4400 til innkjøp ved WPT Cyrpus
 • Fem netter på hotell
 • $1050 til fly og lommepenger

Minst 1 pakke kan vinnes hver uke fra nå av og fram til 15. juli, så logg deg inn på din PartyPoker konto og start kvalifiseringen til turneringen i Kypros. Vi håper å se akkurat deg i Kypros i sommer.
Visit PartyPoker Now!

Motta GRATIS $50 gjennom PokerNews hos PartyPoker!

Nyheter fra PartyPoker: Summer Million, Euro 2012 kampanje og mer! 104

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.
Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories