WSOP 2018

Nyheter fra PartyPoker: Gratis penger, Bankroll Boosters, Tony G snaker ut (igjen) og mer!

PartyPoker Weekly

Ved denne uken av nyheter fra PartyPoker kan du lese hva som skjer i verden hos PartyPoker!

Hjelp deg selv med GRATIS $50!

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turneringsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Få GRATIS $50!

Tony G prøver å kvalifisere seg til OL!

Nyheter fra PartyPoker: Gratis penger, Bankroll Boosters, Tony G snaker ut (igjen) og mer! 101

Tony G, sponset av PartyPoker er en kjent person rundt om pokerbordene i verden. Det er ikke bare der hans store munn er kjent, han høres også veldig godt ved basketballbanen.
En av Tony G store lidenskap i livet er basketball og er hardt involvert i det latviske landslaget i basketball og med hans hjelp håper han at de kvalifiserer seg til OL i London.

"I am heading out to oversee three friendly matches as warm-up matches for London 2012 Olympic qualifiers in Venezuela on 29th June," skrev Tony G in his popular blog, "In Houston we are playing three friendly matches, two against Great Britain and one against Russia to send them back to Russia!".

Les hele bloggen fra Tony G hos PartyPoker.

Sjekk ut PartyPoker !

Kvalik til WPT Cyprus!

Nyheter fra PartyPoker: Gratis penger, Bankroll Boosters, Tony G snaker ut (igjen) og mer! 102

Mens de aller fleste pokerspillere fokuserer på World Series of Poker I Las Vegas, er det noen som planlegger å dominere live pokeren i Europa i sommer. Sesong 11 av World Poker Tour starter snart, men den første Europa delen for tur. Kypros for besøk av WPT fr a 4-9. august, og det er første gang WPT tar turen til den solfylte øya og du kan kvalifisere deg til en WPT Cyprus pakke til $6 500 kun hos PartyPoker.

Hver pakke inneholder:

  • $4400 til innkjøp ved WPT Cyrpus
  • Fem netter på hotell
  • $1050 til fly og lommepenger

Minst 1 pakke kan vinnes hver uke fra nå av og fram til 15. juli, så logg deg inn på din PartyPoker konto og start kvalifiseringen til turneringen i Kypros. Vi håper å se akkurat deg i Kypros i sommer.

Nyheter fra PartyPoker: Gratis penger, Bankroll Boosters, Tony G snaker ut (igjen) og mer! 103

Vinn din del av $1 000 000 den 5. august, 2012

Den 5. august arrangerer PartyPoker en online pokerturnering som har en garantert premiepott på $1 000 000. Du kan vinne mye penger i sommer ved PartyPoker sin Summer Million.

Denne herlige turneringen koster $600+$40, men har du ikke bankroll til å kjøpe deg direkte inn, kan du kvalifisere deg gratis gjennom satellitter som har startet og varer fram til start av Summer Million. Hver dag vil det være freerolls for utvalgte land hvor topp 10 går videre til Summer Million Special satellitt; ved steg 2 vil det være 5 seter garantert til Summer Million turneringen! Hvis du ikke vil spille freerollen, så er det en Player Points kvalifisering og freezeout og rebuy satellitter som starter fra $1.
Vinn ditt sete i dag og spill om $1 000 000 i premiepotten!

Besøk PartyPoker i dag!

Øk din bankroll med PartyPoker

Nyheter fra PartyPoker: Gratis penger, Bankroll Boosters, Tony G snaker ut (igjen) og mer! 104

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5000 takket være Bankroll Booster kampanjen. $5000 i garantert premiepott ved en Freeroll som spilles hver søndag klokken 14:30 ET og du kan vinne et sete helt gratis!

For å vinne seg et gratis sete, trenger du bare å benytte deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil automatisk motta et sete til neste $5000 Bankroll Booster Freeroll, når du gjør ditt neste innskudd! Men har du ikke mulighet til å sette inn penger for øyeblikket, kan du spille inn deg til et sete.

Spill inn kun 5 PartyPoints i løpet av en uke, noe som er veldig enkelt å gjennomføre, fordi at PartyPoker gir to (2) PartyPoints per $1 i rake eller i avgifter ved turneringene! Det er også flere daglige freerolls tilgjengelig, en koster bare et (1) PartyPoints og spilles 3 tre ganger pr dag. Den andre muligheten er daglige freerolls for nye cash spillere.
Kom i gang og vinn din del av $5000.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories