888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Fly til Las Vegas og WSOP med Betfair Poker

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Fly til Las Vegas og WSOP med Betfair Poker 0001

Betfair Poker skal sende en heldig PokerNews leser til 2012 World Series of Poker med en pokerpakke til en verdi av $4000. Tiden renner snart ut for å kunne bli den heldige leseren, start kvalifiseringen i dag!

Las Vegas er drømmeplassen for de aller flsete pokerspillere og Betfair Poker gjør disse drømmene mulige for vinnerne av denne fantastiske kampanjen. Med innkjøp til Event #59 som er en $1000 No Limit Hold'em turnering, hver pokerpakke inkluderer også lommepenger, penger til flyreisen, hotell og tilgang til Betfair sine kule og velkjente velkomstfester. Sjekk ut hva en $4000 pokerpakke inneholder:

  • $1 500 inn på Betfair kontoen til fly og lommepenger
  • Syv netter ved S 5-Star Palazzo hotellet i Las Vegas
  • $1 000 till innkjøp til WSOP øvelsen nr. 59 – OBS, Live Stream av finalebordet hos wsop.com
  • Team Betfair sin eksklusive velkomstfest og en turnering som Betfair sitt WSOP crew står bak, inkludert John 'kunku wap' Tabatabai og Hans 'Birdie_BF' Vogl

En pokerpakke gis bort i en eksklusiv PokerNews freeroll den 10. juni. Freerollen er åpen for både nye og nåværende spillere hos Betfair som har registrert seg gjennom PokerNews. Nåværende spillere må spille inn 100 poeng fram til 5. juni, 2012 for å kunne motta en billett. Nye spillere må laste ned Betfair gjennom PokerNews sine linker og benytte seg av bonuskoden PNE250. Man har fram til 5. juni til å spille inn 100 Player Points. Når det er gjort, vil du motta en billett til en eksklusiv gratisturnering den 10. juni, 2012, hvor vinneren mottar en $4 000 pokerpakke.

Betfair vil også avholde en 12 WSOP Trials, hvor det er muligheter med to sjanser til å vinne en pokerpakker. Betfair gir bort hele 28 pokerpakker til WSOP.

Online finalen fra den forrige ukes “Trial periode” blir spilt onsdag kl 21:00 CET og gir to pokerpakker til en verdi av $4 000 per pakke + $13 000 i ekstra premiepenger. Alt man trenger for å kvalifisere seg er 25 Player Points i hvilken som helst periode – det tilsvarer pokerspilling og rake på en (1) $11 turnering hver dag!

Betfair Poker og PokerNews har kommet med en herlig registreringsbonus som er en av de beste innen online poker. Last ned Betfair Poker og bruk bonuskoden "PNE250," sett inn minst $10 og for hvert 80. player points man tjener, vil $10 bli overført fra bonuskontoen til din Betfair konto, maksimalt $250.

Hva synes du?