WSOP 2018

Finn passordene til Titan Poker Treasure Hunt kampanje via vår Mobile App

PokerNews Titan Treasure Hunt

PokerNews lanserte nylig vår nye mobile App og for å feire at vi har i lag med Titan Poker laget en $2000 PokerNews Titan Treasure Hunt! Fortsett å lese for å oppdage hvordan du kan delta i denne fantastiske kampanjen.

$2000 PokerNews Titan Treasure Hunt vil foregå mellom 1-22. juli og vil inneholde fire gratisturneringer og hver av dem har en premiepott på $500 og blir avholdt hos Titan Poker. Hver av disse gratisturneringene koster ingenting for å delta, det er ingen andre kvalifiseringskrav heller, alt du trenger for å delta i en er å bruke det riktige passord, enkelt og greit.

Men her er «ulempen», hvis man kan kalle si det. Hver av de fire passordene er kun tilgjengelig ved vår PokerNews Mobile App hvor de vil være «gjemt» i noen av artiklene. Du må virkelig dra på skattejakt for å finne passordene, finner du det er du med i en gratisturnering med $500 i premiepotten!

Ikke bare har du muligheten til å spille i fire $500 gratisturneringer, men du vil også ha en flott PokerNews Mobile App installert på din iPhone, Android eller tablets, hvor du for tilgangen til alle nyhetene, kampanjer og våre live rapporteringer fra alle de store liveturneringene. Tilslutt har du muligheten til å finne de gjemte passordene!

Ikke utsett nedlastningen av PokerNews sin mobile App i dag hos iTunes, Google Play store eller App Store og start jakten på de eksklusive passordene!

$2 000 PokerNews Titan Treasure Hunt Kalenderen

*DatoKlokken (GMT)TurneringPremiepott
1.juli19:00PokerNews Treasure Hunt #1$500
8. juli 819:00PokerNews Treasure Hunt #2$500
15. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #3$500
22. juli19:00PokerNews Treasure Hunt #4$500
PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Finn passordene til Titan Poker Treasure Hunt kampanje via vår Mobile App 101

$2 000NOPNEWS $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories