WSOP 2018

Blom favoritt til å vinne $1 451 527 etter en mirakuløs one-outer

Blom favoritt til å vinne $1 451 527 etter en mirakuløs one-outer 0001

Alt av pokermedia og skuelystne i Las Vegas har vært rettet mot World Series of Pokers øvelse #46: $50 000 Poker Players Championship, som har samlet de beste av de beste pokerspillerne i verden.

Øvelsen er inne i sluttfasen og etter dagens dag 3 er startfeltet på 108 blitt høvlet ned til 26 spillere. Det er det svenske online fenomenet, Viktor 'Isildur1' Blom som endte dagen som chipleder, men det var ikke uten dramatikk.

Svensken sin turneringsliv hang i en veldig tynn tråd tidlig på dagen, da han var oppe mot Joe Cassidy. De to kamphanene endte all-in på bordet {10-Spades}{9-Hearts}{5-Clubs}{a-Diamonds}, og det var Cassidy mest tilfreds med:

Blom: {a-Hearts}{9-Diamonds}{9-Spades}{2-Hearts}
Cassidy: {a-Spades}{q-Diamonds}{10-Clubs}{10-Diamonds}

Set over set til Cassidy, som kun trengte å unngå den siste 9`ern i kortstokken som riverkort. Men mirakelet skjedde for Blom og {9-Clubs} ble slått opp som riverkortet og reddet Blom fra en eliminering og publikumsfavoritten kunne stable opp øvelsen til største pott som chipleder. Joe Cassidy er enda med i kampen om WSOP seieren som belønnes med $1 451 527. Han avsluttet dagen på en 24. plass

Spillet fortsetter i natt og det kan du følge direkte ved vår live-side.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Blom favoritt til å vinne  451 527 etter en mirakuløs one-outer 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories