2012 World Series of Poker Dag 8: Tollefsen og Skommo videre i øvelse #9

Cheong, Cazals

Spillet av dag 8 av WSOP ved Rio i Las Vegas på søndag fortsatte med øvelse #8: $1 500 Omaha Hi-Low Split 8-or-Better hvor Gavin Griffin og Herbert Tapscott møttes til heads-up duell og fortsetter duellen mandag lokal tid. Øvelse #9: $1500 No-Limit Hold'em Re-Entry Dag 1b ble spilt ned til 260 spillere, inkluder det Ørjan Skommo og Henrik Tollefsen som er videre. Øvelse #10: $5000 Seven Card Stud stilte mang pokerstjerner til start og tilslutt var det Bryn Kenney som endte opp som chipleder. Og tilslutt ble det heads-up spill ved øvelse #6: $5000 No-Limit Hold'em Mix-Maxed.

Øvelse #6: $5000 No-Limit Hold'em Mix-Maxed

Søndag Aubin Cazals og Joseph Cheong heads-up om tittelen, men måtte utsette kampen til mandag klokken 09:00 lokal tid på mandag, grunnet Cheong enda var med i øvelse #9.

Følg heads-up spillet som startet klokken 18:00 GMT ved vår live reporting blog.

Øvelse #8: $1500 Omaha Hi-Low Split 8-or-Better

Etter lørdagen var det 20 spillere videre til søndag, hvor []B]Herbert Tapscott[/B] stakk av med seieren etter at i den siste handen mot Gavin Griffin. Griffin høynet til 200 000 før floppen og Tapscott synte, Floppen kom med {Q-Hearts}{A-Diamonds}{8-Diamonds}. Tapscott satt med {Q-Clubs}{4-Hearts}{10-Spades}{7-Spades} mot Griffin med {A-Spades}{3-Spades}{2-Diamonds}{6-Hearts} som gikk all-in. Tapscott synte. Turnkortet var {9-Diamonds} og riverkortet var {J-Hearts} som gav Tapscoutt en straight og vant dermed sitt bracelet og $264 400 I premiepenger.
For å se hvordan finalebordet utartet seg, sjekk ut vår live reporting blog.

Øvelse #9: $1 500 No-Limit Hold'em Re-Entry Dag 1b

Dagen startet med over 1000 deltagere som enten deltok for første gang eller for andre gang. Ved slutten av dagen var det flere proffer som er høyt oppe. John Juanda, Jason Mercier, Tony Dunst, Liv Boeree, Greg Mueller, Men Nguyenog Mike Matusow. Noen av dem mer kjente spilleren som ikke kom seg videre til dag 2 var Andy Frankenberger, Gavin Smith, Eric Froehlich, Steve O'Dwyer, Yevgeniy Timoshenko, Dwight Pilgrim og Maria Ho.

Henrik Tollfesen kom seg så vidt videre til dag 2 med 2800 chips og ligger som nr 503, mens Ørjan Skommo som kom seg videre fra dag 1a ligger som nr 294 med 22 900 i sjetonger.

Følg turneringen hvor Tollefsen og Skommo er de eneste norske spillerne igjen ved vår live reporting blog for denne øvelsen .

Øvelse #10: $5000 Seven Card Stud

En stjernespekket felt med 141 spillere stilte til start ved øvelse #10, men ved slutten av dagen var det bare 91 spillere igjen til dag 2. Bryn Kenney leder med 59 000. Betrand "ElkY" Grospellier, Jason Mercier, Cory Zeidman, Chris Reslock og Andy Bloch kom seg videre til dag 2. Blant de som ble utslått var Dan Kelly, Phil Ivey, Daniel Negreanu, Justin Smith og både Michael og Robert Mizrachi.

Følg dag 2 ved vår live reporting blog og få med deg action utover natten.

Hva skjer ved dag 9 ved WSOP 2012

Øvelse #6: $5000 No-Limit Hold'em Mix-Maxed vil bli avsluttet med heads-up match mellom Aubin Cazals og Joseph Cheong, hvor Cazalz leder før start.]Øvelse #9: $1500 No-Limit Hold'em Re-Entry Dag 2[/B] fortsetter klokken 13:00 PDT med blant annet Skommo og Tollefsen i aksjon. Øvelse #10: $5000 Seven Card Stud vil bli forsøkt spilt ned til finalebordet, ,mens Øvelse #11: $1500 Pot-Limit Omaha startet klokken 12:00 PDT.

Dagens video

Hva synes du?

More Stories

Other Stories