888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2012 World Series of Poker Dag 12: Ivey og Hellmuth jakter videre, Hasting med første cash og bracelet

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
Phil Hellmuth and Phil Ivey

Ved dag 12 av WSOP 2012 World Series of Poker på torsdag ble to nye vinnere kåret, 12 spillere gikk videre i No-Limit Hold'em Shootout. Et stjernespekket felt er nede i 19 spillere ved øvelse #15, hvor både Phil Ivey og Phil Hellmuth kom seg i pengene etter bare 1 dag med spill.

Øvelse #12: $10,000 Heads-Up No-Limit Hold'em

Kun fire spillere var igjen til starten av dag 3 ved $10 000 Heads-Up event — Tommy Chen, Jason Mo, Brock Parker og Brian Hastings. til slutt var det Hasting som kunne feire sin første WSOP pengeplassering med et WSOP bracelet.

Les hvordan Hasting vant sitt første WSOP bracelet ved vår live reporting blog.

Øvelse #13: $1500 Limit Hold'em

På veien til seier for David Arsht var veldig lang, ikke før han var heads-up om tittelen ledet han. Ved den siste dagen var det 25 spillere igjen og Arsht vant over spillere som Jennifer Harman, Issac Haxton og Al Barbieri.
Les hvordan David Arsht overlevde finalebordet og vant sitt WSOP bracelet ved vår live reporting blog.

Øvelse #14: $1500 No-Limit Hold'em Shootout

Phil Ivey var blant de 119 spillerne som returnerte på torsdag for å vinne bracelet ved $1500 No-Limit Hold'em Shootout øvelsen. Men Ivey og 101 andre spillere kom seg ikke videre og gikk derifra med $5 295 i premie. Carlos Mortensen, Jason Koon, Gavin Smith, Lauren Kling, Joe Cada, David "Doc" Sands, Melanie Weisner, John Eames, Mark Seif og Scott Clements var blant dem som delte samme skjebne som Ivey.

Brandon Schaefer deler ledelsen til dag 3 med Michael Corson og har Layne Flack og Jeff Madsen bak seg med kun 1000 færre sjetonger.
De 12 gjenværende spilleren fortsatte fredag klokken 22:00 GMT med nesten like mange sjetonger. Når spillerne er blitt til 10, blir dem flyttet over til ”Pavilion room” hvor øvelsen blir streamet live hos WSOP.com.

Følg de 12 spillerne i jakten på et WSOP bracelet ved vår live reporting blog.

Øvelse #15: $5000 Seven Card Stud Hi-Low Split 8-or-Better

Torsdag startet med 137 spillere som desperate jakter et WSOP bracelet i $5000 Seven Card Stud Hi-Low Split 8-or-Better øvelsen. Chiplederen Chris Tryba før start klarte ikke å komme seg i pengene spillere som ESPN kommentatoren Norman Chad, Daniel Negreanu, Doyle Brunson, Jason Mercier og Joe Tehan måtte dele samme skjebne som Tryba.

Leder etter dag 2 er Adam Friedman med 323 500 og er etterfulgt av John Monnette som vant øvelse #10: Seven Card Stud. Videre er også Phil Ivey med 234 000 chips og Phil Hellmuth med 233 000.
Følg Ivey og Hellmuth videre ved denne seven card stud 8 or better øvelsen ved vår live reporting blog.

Øvelse #16: $1500 No-Limit Hold'em Six-Handed

Hele 1604 spillere stilte til start på torsdag i $1500 No-Limit Hold'em Six-Handed tournament. Ved slutten av dagen var det 137 spillere igjen. Leder etter dag 1 er Nick Maimone med 175 900 chips, etterfulgt av World Series of Poker bracelet vinneren Mark Radoja med 172 500. Blant de som ikke kom seg videre til dag 2 var Daniel Negreanu, Shannon Shorr, Dwight Pilgrim, Faraz Jaka, Yevgeniy Timoshenko, Vanessa Selbst, Jerry Yang og Phil Ivey. Viktor Blom kom seg i pengene og fikk dermed sin første WSOP pengeplassering.

Får å ikke gå glipp av noen utdragninger og bad beats, sjekk ut vår live reporting blog fra denne øvelsen.

Hva skjer ved dag 13 av WSOP

Fredag (lokal tid) i Las Vegas starter øvelse #14: $1,500 No Limit Hold'em Shootout og øvelse #15: Seven Card Stud Hi-Low Split 8-or-Better hvor begge blir spilt ned til vinnerne er blitt kåret. Øvelse #16: $1500 No-Limit Hold'em Six-Handed vil forsøke å nå finalebordet eller så langt de klarer innen tidsrammen.

Nye øvelser ved dag 13 av WSOP
Øvelsene #17: $10 000 Pot-Limit Hold'em og øvelse #18: $2500 Seven Card Razz starter henholdvis 21:00 GMT og 02:00 GMT.

Dagens video

Hva synes du?