WSOP 2018

2012 World Series of Poker Dag 10: John Monnette vant sitt andre Bracelet

John Monnette

Ved dag 10 av 2012 World Series of Poker på tirsdag ble det spilt fem øvelser ved Rio i Las Vegas.Øvelse #9: $1500 No-Limit Hold'em Re-Entry er spilt ned til finalebordet med Ryan Olisar som chipleder, men Brian Rast, Amanda Musumeci og Greg Mueller jakter like bak. Ved øvelse #10: $5000 Seven Card Stud, John Monnette klarte å vinne sitt andre bracelet etter at han slo ut spiller som Bryn Kenney og Jeffrey Lisandro. Øvelse#11: $1500 Pot-Limit Omaha ble også spilt ned til finalebordet. Charles Tonne leder, men proffer som Vincent Van Der Fluit og Tristian Wade jakter også på bracelet i denne øvelsen.

To nye øvelser startet opp på tirsdag. Den første var øvelse #12: $10000 Heads-Up No-Limit Hold'em uten noen norske som stilte. Viktor "Isildur1" Blom gjorde sin WSOP debut hvor han vant 1 kamp, men ble utslått i sin andre kamp. Den andre øvelsen var øvelse #13: $1500 Limit Hold'em, ingen norske stilte til start. Noen pokerprofiler som Eric Buchman, Jennifer Harman og hennes mann Marco Traniello, Michael Mizrachi, Fabrice Soulier og John Racener stilte til start.

Øvelse #9: $1500 No-Limit Hold'em Re-Entry

33 håpefulle spiller returnerte på tirsdag for å kjempe om tittelen og et bracelet. Blant disse var 2010 Main Event Champion Jonathan Duhamel, Scott Seiver, Brian Rast, Paul Wasicka, Ari Engel og Lee Childs. Kun ni spillere kom seg videre til finalebordet på onsdag, inkludert Amanda Musumeci, Greg Mueller og chip leder Ryan Olisar.

Les om hendelsene fra tirsdag og følg vår oppdatering fra finalebordet ved vår live reporting blog.

Øvelse #10: $5000 Seven Card Stud

16 spillere startet dagen ved øvelse #10, men til slutt var det John Monnette igjen. Monnette kjempet gjennom et felt av spillere som Bryn Kenney, Jeff Lisandro, Nick Schulman, Mike Sexton, Eugene Katchalov, Max Pescatori og Cyndy Violette før han kunne sette på seg sitt første WSOP bracelet og innkassere $190 826 i førstepremie.

Les hendelsene fra finalebordet ved vår http://no.pokernews.com/live-reporting/2012-world-series-of-poker/event-10-seven-card-stud/ fra denne øvelsen.

Øvelse #11: $1500 Pot-Limit Omaha

Charles Tonne var den store helten dag 2 ble avsluttet på tirsdag. Etter at 117 spiller var blitt til 9, var det Tonne som leder over de gjenværende spillerne. Tonne kom seg unna spillere som Noah Boeken, Isaac Baron, Sorel Mizzi, Shannon Shorr, Terrence Chan og Tristan Wade på veien til sin ledelse.
Les hvordan Tonne kom seg til sin chipsledelse ved dag i vår live reporting blog.

Øvelse #12: $10 000 Heads-Up No-Limit Hold'em

Endelig kunne Viktor 'Isildur1' Blom på tirsdag debutere i WSOP sammenheng i USA, da han stilte til start ved $10 000 Heads-Up No-Limit event. Blom slo ut Andy Bloch I sin første kamp, men ble utslått av Tommy Chen i sin andre match. I løpet av blinde nivåene 1000/2000 satte Tommy Chen Blom all-in for sine siste chips (26 000) og Blom synte med {J-Diamonds}{8-Diamonds}. Chen satt med {Q-Diamonds}{6-Diamonds} som var godt nok for å slå ut den unge svensken.
Se listen over matchene som ble spilt ved dag 1 og hvilke spillere som møtes ved dag 2 i vår live reporting blog.

Øvelse #13: $1500 Limit Hold'em

Mer enn 700 spillere stilte til start ved $1500 Limit Hold'em øvelsen. Ved slutten av dagen var det Tom Cage som ledet øvelsen, men Eric Buchman, Jennifer Harman, Marco Traniello, Michael Mizrachi og John Racener jakter like bak.

Mange spiller det utslått ved dag, deriblant Phil Ivey, Daniel Negreanu, Andy Bloch, Shaun Deeb og Randy "Nanonoko" Lew som hadde registrert seg etter at dem ble utslått av $10 000 Heads-Up No-Limit øvelsen.
Sjekk ut hvem som er videre til dag 2 og hvordan øvelsen utvikler seg utover natten ved vår live reporting blog.

Hva skjer ved dag 11 av WSOP

Øvelse #9: $1500 No-Limit Hold'em Re-Entryog øvelse #11: $1 500 Pot-Limit Omaha vil begge bli spilt ned til en vinner på onsdag. Øvelse #12: $10 000 Heads-Up No-Limit Hold'em blir spilt ned til de siste fire spillerne. Øvelse #13: $1500 Limit Hold'em fortsetter onsdag med de siste 220 spillerne og skal forsøke og spilles ned til pengeplasseringene. To nye øvelser starter på onsdag; øvelse #14: $1500 No-Limit Hold'em Shootout og øvelse #15: $5000 Seven Card Stud Hi-Low Split 8-or-Better.

Dagens video

Hva synes du?

More Stories

Other Stories