Spill ZOOM poker hos PokerStars - Nå på tablets

Zoom Poker

PokerStars sin Zoom Poker er endelig blitt offisielt lansert over hele verden! Last ned PokerStars og start Zoom deg inn på pokerbordene!

Hva er Zoom Poker?

Zoom Poker er det raskeste spillformatet innen poker hvor dine motstandere blir til nye motstandere for hver hand. Med Zoom spiller du mot en stor gruppe av spillere istedenfor et antall spillere hele tiden på et bord. Dette er den raskeste måte du kan spille online poker på, og du bør prøve det ut nå i dag!!

Hvordan fungerer Zoom Poker?

  • Finne deg et Zoom pokerbord under fliken "Zoom" i PokerStars sin lobby.
  • Velg ditt spille og nivå og klikk på "Join Game" for å delta. Zoom Poker er tilgjengelig ved hold’em, Omaha and draw spillene, nivåene er fra $0,01/$0,02 opp til $2,50/$5,både flere spill og høyere nivåer vil komme. Og man kan spille med lekepenger/play money funksjonen også.
  • Når du er i spillet vil du automatisk bli tildelt en hand. Er ikke handen god nok til å spille med, så kaster man den og man blir automatisk flyttet til et nytt bord med nye spillere uten at må vente de andre spillerne ved det bordet man satt på.
  • Ved å klikke på "Fast Fold" vil du handen din bli kastet før det er din tur på bordet.
Spill ZOOM poker hos PokerStars - Nå på tablets 101

Har du en iPhone, Android eller en tablet, kan du også spille Zoom Poker på disse gjennom PokerStars Mobile App! Bli med på høy oktan poker hvor enn du befinner deg, på stranden, på fjellet, på sjøen eller hos svigers. PokerStars kan du spille overalt!

Last ned pokerklienten til PokerStars, hvis du allerede ikke har gjort det, og du kan spille mot Team PokerStars Pro Daniel Negreanu!

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Spill ZOOM poker hos PokerStars - Nå på tablets 102

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories