WSOP 2018

PokerNews tilbyr media fotopakker for 2012 World Series of Poker

WSOP Photos

For andre året på rad er PokerNews stolte av og være World Series of Poker's Official Photographer. I år tilbyr PokerNews en rekke biledpakker til medier som ønsker å bruke PokerNews' sine bilder ved deres reportasjer/nettside.

PokerNews sine talentfulle fotografer med flere års erfaringer innen pokerfotografering, bare ved WSOP 2011 ble tatt over 100 000 bilder. Ønsker dere en fotograf fra begynnelsen av WSOP, men har ikke en fotograf tilgjengelig hele tiden? PokerNews dekker alle de 61 øvelelsene.

PokerNews har bygd opp et stort fotoarkivet fra WSOP . Bildegalleriet blir oppdatert daglig og er automatisk. Et stort utvalg av bilder fra hver turnering av WSOP 2012, inkluder ansiktsbilder. finalebord. Bilder av vinnerne, portretter og andre bilder.

Ved å bestille en PokerNews 2012 WSOP fotopakke kan man spare penger med og ikke ansette en fotograf eller betale for bilder. PokerNews er behjelpelig med å dekke deres behov for bilder i form a skreddersydde fotopakker og one – on-one service er tilgjengelig.

Hvis ditt selskap ønsker å benytte seg av PokerNews' sine bilder fra hele WSOP, vil man få ubegrenset tilgang til fotoarkivet (~100 000 bilder fra WSOP). Andre pakker inkluderer Finalebord, som er på 15 bilder per turnering; WSOP Main Event Final Table, som gir ubegrenset tilgang til Main Event Final Table bilder; og WSOP Europe, som tilbyr ubegrenset tilgang til bilder fra World Series of Poker Europe.

For betingelser og prisliste, vennligst kontakt:
Web: photos.pokernews.com
Email: photos@pokernews.com
Twitter: @PokerNewsPhotos

Hva synes du?

More Stories

Other Stories