WSOP 2018

PokerNews spillere har muligheten til å vinne en $4 000 WSOP pokerpakker hos Betfair!

Betfair

Lag deg en konto hos Betfair Poker i dag gjennom PokerNews og du kan komme deg til Las Vegas og World Series of Poker gjennom Freerolls!

Vil du spille poker under årets World Series of Poker? Dumt spørsmål, fordi vi vet at en pokerspiller sier ikke nei til det. Nå har du muligheten som en PokerNews spiller hos Betfair og vinne en WSOP opplevelse som har en verdi på hele $4 000 – helt gratis!

Denne kampanjen er åpen for både nye og nåværende PokerNews spillere. Hvis du ikke har en Betfair konto fra før av, trenger du og laste ned Betfair gjennom PokerNews sine linker og bruke bonuskoden {PNE250.} Så må du fram til 5. juni ha spilt inn 100 Player Points. Når det er gjort, vil du motta en deltagelse til en eksklusiv Freeroll den 10. juni, 2012.

Er du allerede en PokerNews som spiller hos Betfair, da trenger du kun å spille inn 100 Player Points fram til 5. juni, 2012, for å motta en deltagelse til den eksklusive Freerollen den 10. juni, 2012.

Betfair 2012 WSOP Vegas Trials

For utenom denne kampanjen har Betfair en 12 WSOP Trials, som tilbyr spillere to muligheter til å sikre seg en pokerpakke til WSOP. Til sammen gir Betfair bort hele 28 pokerpakker til WSOP i år, nå gjenstår det bare 16 av dem.

Flere spillere har allerede sikret seg en billett til Vegas, inkludert Svilen Kondov, Sergej Krapivin, Lothar Wolz, Kuriakos Tsiatte og James Wollgrove, alle er nå medlem av Team Betfair 2012. Online finalen for forrige ukes prøveperiode vil bli spilt onsdager klokken 21:00 CET, og har 2 Las Vegas pokerpakker i premie, hvor hver pakke er verdt $4 000, pluss $13 000 i pengepremier! Alt du trenger å gjøre for å kvalifisere deg er å spille inn 25 Player Points i hver prøvespillperiode – det tilsvarer deltagelse ved en $11 turnering hver dag!

Hver $4 000 Team Betfair WSOP opplevelse pakke inneholder:

  • $1 500 rett inn på din Betfair konto til fly og lommepenger.
  • Syv overnattinger ved 5-Star Palazzo i Las Vegas.
  • $1 000 i innkjøp til WSOP turnering #59.
  • Team Betfair eksklusive velkomstfest og arrangementer av Betfair sitt WSOP Crew, som inkluderer John “kunku wap” Tabatabai og Hans “Birdie_BF” Vogl.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories