PokerNews spiller kan vinne en $4500 WSOP pakke hos PKR

PKR WSOP

2012 World Series of Poker starter snart, ikke lenge igjen og da er ventetiden over for veldig mange pokerspillere verden over. Men er ikke du en av dem som enda har ordnet seg en reise, opphold og innkjøp til WSOP enda? Fortvil ikke, takket være PKR kan du vinne deg en WSOP pokerpakke som inneholder alt, til en verdi av $4 500!

Kappløpet til WSOP har startet!

PKR Daily Dollar WSOP Rake Race er i gang og vil vare fram til midnatt (GMT) den 10. juni, 2012. Deltagelsen ved Daily Dollar WSOP Rake Chase hos PKR er ekstremt enkelt. Nye spillere trenger og laste ned PKR gjennom PokerNews, og sikre at man er korrekt linket ved å bruke bonuskoden "NOPN800 " og deretter generere minst $2 i løpet av 20 dager fra nå til og med 10. juni klokken 23:59 GMT, for å kunne en vinne pokerpakke. Men husk at $2 i rake er det minste kravet for å bli kvalifisert, men for den spilleren som genererer mest vil vinne en $4 500 pokerpakke fra PKR.

NB: det seneste du kan starte og spille for denne pokerpakken er 22. mai klokken 00:01 GMT for å rekke kvalikperioden på 20 dager![/I]

Spillere som tidligere har lastet ned PKR gjennom våre linker og har benyttet seg av bonuskoden kan selvsagt delta. For å kunne vinne denne fantastiske pokerpakken, trenger nåværende spillere å generere minimum $1 på 35 dager fram til 10. juni klokken 23:59 GMT, men igjen vil den spilleren som genererer mest rake vinne en pokerpakke!
Enkelt og greit!

Dette er hva en pokerpakke fra PKR inneholder:

PKR sin pokerpakke inneholder alt du trenger for å få en skikkelige WSOP 2012 opplevelse

Dato Event
Tirsdag 3. juliAnkomst Las Vegas
Onsdag 4. juliMiddag for dem kvalifiserte spillerne
Torsdag 5. juliSpille i WSOP bracelet event #59 – Finalebordet blir streamet Live hos www.wsop.com
Fredag 6. juliOffisielt PKR party
Lørdag 7. juliIkke fastsatt enda
Søndag 8. juliPKR Vegas pool party
Mandag 9. juliLeaving Las Vegas

Sjekk ut vilkår % betingelser for denne kampanjen før man setter i gang!

Er det noen bonuser tilgjengelig?
Bortsett fra å vinne en fantastisk WSOP pakke til en verdi av $4 500 hos PKR er det også en innskuddsbonus til alle nye spillere. 120 % opp til $800 på første innskudd. Alt du trenger å gjøre er å benytte deg av bonuskoden "NOPN800 " og du vil motta 120 % av det man satt inn som bonus!

PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews spiller kan vinne en  00 WSOP pakke hos PKR 101

$500$800NOPN800 $10Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories