WSOP 2018

PKR sender PokerNews lesere til WSOP

PKR WSOP

PKR og PokerNews har laget igjen laget en fantastisk kampanje som vil sende en PokerNews leser til Las Vegas, med en WSOP pokerpakke til en verdi av $4 500.

PKR Daily Dollar WSOP Race har startet!

PKR Daily Dollar WSOP Rake Race er i gang og vil vare fram til midantt (GMT) den 10. juni,2012. Deltagelsen ved Daily Dollar WSOP Rake Chase hos PKR er ekstremt enkelt. Nye spillere trenger og laste ned PKR gjennom PokerNews, og sikre at man er korrekt linket ved å bruke bonuskoden "NOPN800 " og deretter generere minst $2 i løpet av 20 dager fra nå til og med 10. juni klokken 23:59 GMT, for å kunne en pokerpakke. Men husk at $2 i rake er det minste kravet for å bli kvalifisert, men for den spilleren som genererer mest vil vinne en $4 500 pokerpakke fra PKR.

Spillere som tidligere har lastet ned PKR gjennom våre linker og har benyttet seg av bonuskoden kan selvsagt delta. For å kunne vinne denne fantastiske pokerpakken, trenger nåværende spillere å generere minimum $1 på 35 dager fram til 10. juni klokken 23:59 GMT, men igjen vil den spilleren som genererer mest rake vinne en pokerpakke!
Enkelt og greit!

Hva inneholder hver pokerpakke?

Dette er hva en pokerpakke fra PKR inneholder:

PKR sin pokerpakke inneholder alt du trenger for å få en skikkelige WSOP 2012 opplevelse

Dato Event
Tirsdag 3. juliAnkomst Las Vegas
Onsdag 4. juliMiddag for de kvalifiserte spillerne
Torsdag 5. juliSpille i WSOP bracelet event #59
Fredag 6. juliOffisielt PKR party
Lørdag 7. juliIkke fastsatt enda
Søndag 8. juliPKR Vegas pool party
Mandag 9. juliLeaving Las Vegas

Sjekk ut vilkår % betingelser for denne kampanjen før man setter i gang!

[Er det noen bonuser tilgjengelig?
Bortsett fra å vinne en fantastisk WSOP pakke til en verdi av $4 500 hos PKR er det også en innskuddsbonus til alle nye spillere. 120 % opp til $800 på første innskudd. Alt du trenger å gjøre er å benytte deg av bonuskoden "NOPN800 " og du vil motta 120 % av det man satt inn som bonus!

PokerromVanlig bonusPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PKR sender PokerNews lesere til WSOP 101

$500$800NOPN800 $10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories