WSOP 2018

PartyPoker:Champion Challenege, WSOP satellitter og mer!

PartyPoker:Champion Challenege, WSOP satellitter og mer! 0001

Ved de siste nyhetene fra PartyPoker denne uken kan man lese mer om Championship Challenge, de siste WSOP satellittene og hvordan man kan øke sin bankroll ved en ukentlig $5 000 freeroll!

Championship Challenge er i full gang

Fram til midnatt 1. juli vil Championship Challenge kampanjen gi PartyPoker spillere muligheten til å stikke av med $100 000 i premie. For hver 10. PartyPoints man spiller inn vil man bli tildelt en tilfeldig fotballspiller av 64 stk, hver av dem gir en premie. Disse premiene inkluderer freerolls med premiepotter fra $1 000 tik $10 000 og pengepremier fra $1 til $20.

Hvert lag har fire spillere og det er en spesiell premie når man samler et lag. Ved å samle sammen en keeper, en forsvarer, en midtbanespiller og en spiss for England vil man motta $50 inn på sin PartyPoker konto, gjør man det samme med Polen vil man motta hele $1 200! Samle sammen en hel gruppe bestående av fire lag, med fire spiller på hvert lag og for gruppe D premien på $2000, gruppe C 3000, Gruppe B $1000 og gruppe A $7 000. Klarer du å samle sammen alle gruppene med 64 spillere, da er $100 000 dine!

Du kan samle sammen opp til 100 fotballspillere hver dag og din første fotballspiller er din ved bare 5 PartyPoints! Under bonusseksjonen vil man under hele kampanjen ha en oversikt hvor lenge det er til neste spiller blir overført til deg.

For mer informasjon om denne Championship Challenge kampanjen, sjekk ut disse sidene .

Besøk PartyPoker nå!

Siste mulighet med kvalifisering til 2012 WSOP hos PartyPoker

PartyPoker:Champion Challenege, WSOP satellitter og mer! 101

Det er litt under en måned til å vinne en pokerpakker til $14 000 til 2012 World Series of Poker Main Event hos PartyPoker!

Kvalifiseringen er åpen hos PartyPoker fram til 17. juni og tiden begynner å renne ut, dersom man vil vinne en pokerpakke til Main Event som består av:

  • $10 000 i innkjøp til WSOP Main Event
  • $2 000 I lommepenger og flyreise
  • Hotell overnatting i Vegas med to netter

Delta i daglige gratisturneringer så du kan vinne din pokerpakke helt gratis. Det er også mange pengesatellitter som starter fra $2 til $80, som tilslutt leder til en ukentlig $700+$50 WSOP satellitt.
Den ukentlige finalen starter hver søndag kl 14:50 ET og en pokerpakke blir i premie for hver 20 deltager!

Noen må vinne WSOP i år og det kan bli deg med en pokerpakke fra PartyPoker.

Bli med PartyPoker!

Boost Your Bankroll kampanje hos PartyPoker

PartyPoker:Champion Challenege, WSOP satellitter og mer! 102

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5 000 takket være den pågående Bankroll Booster kampanjen. Det er $5 000 garantert i en Freeroll hver søndag kl 14.30 of du kan få deg et sete til den helt gratis! Sett inn penger og benytt deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil motta en billett neste $5 000 Bankroll Booster Freeroll! Men kan du ikke sette inn penger til din PartyPoker konto, kan du enkelt kvalifisere deg enkelt til denne freerollen.

Alt du trenger er kun fem (5) PartyPoints i løpet av uken og du blir belønnet med et sete, dette er enkelt og oppnå da du mottar to (2) PartyPoints for hver $1 du generer i rake eller turneringsavgift! Det er også daglige freeroll kvalifiseringer, som koster bare et (1) PartyPoint for å delta og disse spilles tre (3) ganger hver dag.

Kom i gang og vinn din del av $5 000.

PartyPoker gir deg $50 – Helt gratis!!

PartyPoker:Champion Challenege, WSOP satellitter og mer! 103

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • IKKE SETT INN penger når man blir bedt om det
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info i vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse mail fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerningsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.
Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PartyPoker:Champion Challenege, WSOP satellitter og mer! 104

$500 NO50FREE $10 Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories