Nye armbånd er designet for WSOP og WSOP Europe 2012

Nye armbånd er designet for WSOP og WSOP Europe 2012 0001

World Series of Poker har lansert deres nye gull armband – WSOP bracelet, som blir gitt til hver vinner av en WSOP og WSOP Europe turnering.

Kjendis gullsmed Jason Arasheben, også kjent som “Jason of Beverly Hills" ble valgt ut til å designe årets ”gold bracelets”. Hvert armbånd er med utvalgte diamanter, mens fire spillerkort (Hjerter, ruter, spar og kløver) er utstyrt med rubier og sorte diamanter. Armbåndet er på over 160 gram med 14 karats gull og 35 karat med diamanter.

Arasheben har laget mesterskapsringer for Los Angeles Lakers, pluss han har designet smykker for kjendiser som Rihanna, Justin Bieber, LeBron James, Dwyane Wade og Matt Kemp.

“Blinger is Better,” sier WSOP Executive Director Ty Stewart.

“Jason grasped the heritage of WSOP bracelets, but was only interested if he could take it up several notches. This is a trophy that truly embodies the promise of today’s WSOP — seemingly unthinkable dreams are dealt each year. I challenge anyone to keep a poker face when they see this bracelet in person.”

Likte du de nye gull armbåndene som kun er tilgjengelig under WSOP og WSOP Europe? Da bør du sjekke ut Betfair som nå gir en av PokerNews sine lesere muligheten til nettopp å vinne et av disse armbåndene.

Bilde: Jason of Beverly Hills

Hva synes du?

More Stories

Other Stories