WSOP 2018

Negreanu mot “rUaBot” ved PokerStars Limit Hold’em Challenge

Daniel Negreanu

PokerStars Blog annonserte nylig at på lørdag 5. mai klokken 14:00 EDT, Team PokerStars Pro Daniel Negreanu vil spille en $200/$400 Limit heads-up match som har fått navnet Limit Hold'em Challenge, mot “rUaBot,” som er en velkjent Limit Hold’em spesialist.
De to vil spille 1 250 hender fordelt på to bord, begge spillerne starter med $75 000 og den som har fleste chips tilslutt vinner matchen.

"In my opinion, fixed limit is more strategic than no limit," fortalte “rUaBot” til PokerStars Blog. "In no-limit, you always have some guessing games like 'would he bluff here or wouldn't he?.' Of course, such situations often happen in fixed-limit, too, but there is much more space for general strategic adaptions than in no-limit. I think, setting up your standard game is pure math, but exploiting your opponents patterns is an art...and will always be!"

Limit Hold’em Challenge blir ikke et engangstilfelle, da det er planlagt flere slike matcher i fremtiden. Dette gir high stakes spillere muligheten til å spille andre formater som blir publisert. Og pokerfans over hele verden kan selvsagt følge denne matchen hos PokerStars på lørdag klokken 14:00 EDT.

For mer informasjon om Limit Hold’em Challenge, sjekk ut PokerStars Blog og PokerStars’ Limit Hold’em Challenge siden.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Negreanu mot “rUaBot” ved PokerStars Limit Hold’em Challenge 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories