WSOP 2018

Lock Poker forlater Merge Gaming Network; Kjøper Cake Poker Network

Lock Poker to Buy Cake Poker

Mandag annonserte Lock Poker at de vil kjøpe opp Cake Poker Network og flytte all sin virksomhet over dit. Og Lock Poker forlater Merge Gaming Network.

I følge pressemeldingen som ble sendt ut til PokerNews, Lock Poker vil omdøpe Cake Network og lansere det med et nytt nettverk; Revolution Gaming 1. juni, 2012. Det nye nettverket vil sikte på det de kaller "driving technology, marketing, player rewards and implementing a richer tournament schedule."

LockPRO ELITE team, som består av Annette Obrestad, Melanie Weisner og Chris Moorman vil jobbe med å sikre at endringene blir fulgt for å skape en bedre pokeropplevelse for spillerne.

Nåværende spiller hos Lock Poker vil få en myk overgang til det nye nettverket når det åpner den 1. juni. Den nye programvaren/pokerklienten vil bli tilgjengelig fra 31. mai, og spiller vil finne igjen sine penger og VIP poeng.

“We are very excited at the prospect of driving the product, marketing and overall vision of the network. It is a dream come true,” said Lock Poker CEO Jennifer Larson. “Merge was a great stepping stone for us but we have outgrown them. We really need to forge our own path to continued success. The only way to do this is to stay true to our of core philosophy: partnering with our players.”

Tapet av Lock Poker vil ha en stor betydning for Merge Gaming Network som har økt sin trafikk med over 5 % det siste året, i følge PokerScout.com. Lock Poker er den største siden ved Merge Gaming Network, og har 40 % av trafikken til Merge Gaming Network.

Merge Gaming og Lock Poker endte i en konflikt da Merge annullerte LockOps turneringsserien som kun var for Lock Poker sine spillere. Merge hadde gitt Lock Poker tillatelse til å kjøre 33 turneringer med $2 millioner i premiepotten, men nettverket stengte turneringene uten noen forvarsel til Lock Poker den 23. april.

PokerNews vil følge utviklingen og kommer med ny informasjon når disse er tilgjengelig.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories