WSOP 2018

La Betfair ta deg med til WSOP 2012

Betfair At The WSOP

Hva enn du gjør for å komme deg til WSOP i sommer, gå ikke glipp av muligheten man får når man laster ned Betfair Poker gjennom PokerNews og du kan vinne en pokerpakke til en verdi av $4 000.

Spør hvilken som helst pokerspiller på hvor drømme stedet for pokerspilling er, og mesteparten vil svare Las Vegas. Takk til Betfair Poker kan du oppfylle denne drømmen, dra til Vegas og delta i 2012 World Series of Poker og gjøre dette med en herlig $4 200 pokerpakke til Event #59: $1000 No Limit Hold'em.

Pokerpakken inkluderer innkjøpet til Event#59, lommepenger, reise, overnatting og tilgang til Betfair sin velkomstparty i Vegas. Nedenfor ser du hva pokerpakken på $4200 inneholder:

  • $1 500 inn på Betfair kontoen til fly og lommepenger
  • Syv netter ved S 5-Star Palazzo hotellet i Las Vegas
  • $1 000 till innkjøp til WSOP øvelsen nr. 59
  • Team Betfair sin eksklusive velkomstfest og en turnering som Betfair sitt WSOP crew står bak, inkludert John 'kunku wap' Tabatabai og Hans 'Birdie_BF' Vogl

En pokerpakke gis bort i en eksklusiv PokerNews freeroll den 10. juni. Freerollen er åpen for både nye og nåværende spillere hos Betfair som har registrert seg gjennom PokerNews. Nåværende spillere må spille inn 100 poeng fram til 5. juni, 2012 for å kunne motta en billett. Nye spillere må laste ned Betfair gjennom PokerNews sine linker og benytte seg av bonuskoden PNE250. Man har fram til 5. juni til å spille inn 100 Player Points. Når det er gjort, vil du motta en billett til en eksklusiv gratisturnering den 10. juni, 2012, hvor vinneren mottar en $4 000 pokerpakke.

Betfair vil også avholde en 12 WSOP Trials, hvor det er muligheter med to sjanser til å vinne en pokerpakker. Betfair gir bort hele 28 pokerpakker til WSOP.

Online finalen fra den forrige ukes “Trial periode” blir spilt onsdag kl 21:00 CET og gir to pokerpakker til en verdi av $4 000 per pakke + $13 000 i ekstra premiepenger. Alt man trenger for å kvalifisere seg er 25 Player Points i hvilken som helst periode – det tilsvarer pokerspilling og rake på en (1) $11 turnering hver dag!

Betfair Poker og PokerNews har kommet med en herlig registreringsbonus som er en av de beste innen online poker. Last ned Betfair Poker og bruk bonuskoden "PNE250," sett inn minst $10 og for hvert 80. player points man tjener, vil $10 bli overført fra bonuskontoen til din Betfair konto, maksimalt $250.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories