WSOP 2018

Få tilsammen $100 GRATIS hos Poker770 og PartyPoker i dag!

Free poker bankrolls!

Registrer deg ved både Poker770 og PartyPoker gjennom PokerNews i dag og motta GRATIS $50 fra hver av sidene! Finnes det noen bedre bonuser som er gratis og som ikke kreves innskudd?

Hvis du er en av veldig mange som liker å motta penger, helt grats! Da vil du elske vår Poker770 GRATIS $50 og PartyPoker GRATIS $50 kampanjer. Hvordan du kan få disse pengene, helt gratis? Svaret er veldig enkelt.

Last ned Poker770 og PartyPoker sine pokerklienter og registrere seg gjennom Poker770 $50 GRATIS og PartyPoker $50 GRATIS sidene hos PokerNews. Når du har fullført dette vil pengene bli utbetalt i enten 2 eller 3 rater. Den første utbetalingen fra Poker770 skjer med en gang og resten blir utbetalt når man spiller til seg poeng gjennom pokerspilling. Spill inn 500 poeng innen 120 dager etter første utbetaling, motta neste utbetaling på $20. Tjen inn nye 500 Poker770 poeng innen 120 dager og de siste $20 blir utbetalt til din spiller konto.

De respektive linkene som er nevnt ovenfor har fyldig informasjon om utbetalingene av bonusene.

Bare husk å registrere deg med bonuskoden NEWS50NO hos Poker770 og NOFREE50 hos PartyPoker
Hvis du også velger å gå for $50 gratis hos PartyPoker, da gjør du følgene:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og bruk bonuskoden “PN50FREE”
  • Fyll inn registreringsdelen hos Party Poker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn vår like registreringsdel
  • Sjekk din e-post etter en Bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Som du kan se for å motta GRATIS $50, trenger du å registrere deg gjennom PokerNews sin PartyPoker kampanje side.

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerings avgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen. Bare husk å benytte deg av bonuskoden NO50FREE for å kunne motta vår herlige GRATIS $50 bonus – uten innskudd!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories