888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dwan vinner kjempepott i Maccau

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Dwan vinner kjempepott i Maccau 0001

Hundrevis av proffer forbereder seg til World Series of Poker med å innstille sine ferdigheter rundt online pokerbordene med PokerStars Spring Championship of Online Poker denne måneden. Tom Dwangjør det motsatte og deltar ikke i SCOOP engang.

Dwan har vært opptatt med å spille cashlag i Macau med kinesiske forretningsmenn ved poker klubben Poker King Club, de lagene huser noen av de største lagene i verden de siste to årene. Blindende har ligget på HKD $30 000/$60 000 (US $3 850/$7 700) og hvor mange potter er over på millionen(e).

På torsdag rapporterer Poker Portal Asia at Dwan har vunnet en pott på HKD $30 millioner (US $3,8 millioner) da han floppet top to par med {A-}{10-} mot motstanderen som satt med {A-}{2-} i bordet som viste {A-}{10-}{2-}, en vanskelig flopp å komme seg unna. Alle spillene kom på i floppen og Dwan unngikk å bli dratt ut av en kjip toer, og tok ned den rekordstore potten etter at turn og riverkortet hjalp motstanderen noe.

Vi vet dessverre ikke mer om denne hendelsen, men vi kan se for oss Dwan samle inn chipsenene:

Dwan vinner kjempepott i Maccau 101

Les mer om dette ved Poker Portal Asia.

Hva synes du?