WSOP 2018

Bli med Betfair til WSOP 2012

Bli med Betfair til WSOP 2012 0001

Gå ikke glipp av din mulighet til å vinne en pokerpakke til World Series of Poker. Registrer deg med en Betfair Poker konto i dag gjennom PokerNews og du kan vinne en $4 000 pokerpakke.

2012 World Series of Poker er bare noen uker unna, og nå har PokerNews sine lesere med konto hos
Betfair
en gylden mulighet til å vinne en pokerpakker til Event #59 $1 000 NLHE, en WSOP opplevelse til en verdi av $4 000. Det beste er at du kan vinne denne pakken helt gratis!

Hvis du lurer på hva en $4 000 Team Betfair WSOP Experience Package inkluderer? Vel, her er det:

  • $1 500 inn på Betfair kontoen til fly og lommepenger
  • Syv netter ved S 5-Star Palazzo hotellet i Las Vegas
  • $1 000 till innkjøp til WSOP øvelsen nr. 59
  • Team Betfair sin eksklusive velkomstfest og en turnering som Betfair sitt WSOP crew står bak, inkludert John 'kunku wap' Tabatabai og Hans 'Birdie_BF' Vogl

Nåværende lesere som har lastet ned Betfair via våre linker og brukt vår bonuskode, trenger kun å spille inn 100 Player Points fram til 5. juni, 2012 for å kunne motta en billett til en eksklusiv gratisturnering den 10. juni, 2012.

Er man ikke en Betfair spiller enda, ikke fortvil. Alt du trenger er og laste ned Betfair gjennom PokerNews sine linker og benytte seg av bonuskoden PNE250. Du har fram til 5. juni til å spille inn 100 Player Points. Når det er gjort, vil du motta en billett til en eksklusiv gratisturnering den 10. juni, 2012, hvor vinneren mottar en $4 000 pokerpakke.

Betfair vil også avholdet en 12 WSOP Trials, hvor det er muligheter med to sjanser til å vinne en pokerpakker. Betfair gir bort hele 28 pokerpakker til WSOP.

Online finalen fra den forrige ukes “Trial periode” blir spilt onsdag kl 21:00 CET og gir to pokerpakker til en verdi av $4 000 per pakke + $13 000 i ekstra premiepenger. Alt man trenger for å kvalifisere seg er 25 Player Points i hvilken som helst periode – det tilsvarer pokerspilling og rake på en (1) $11 turnering hver dag!

Betfair Poker og PokerNews har kommet med en herlig registreringsbonus som er en av de beste innen online poker. Last ned Betfair Poker og bruk bonuskoden "PNE250," sett inn minst $10 og for hvert 80. player points man tjener, vil $10 bli overført fra bonuskontoen til din Betfair konto, maksimalt $250.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories