WSOP 2018

"All-in: The Poker Movie" er kommet - se den her!

"All-in: The Poker Movie" er kommet - se den her! 0001

Sitter du enda fast i 1998 med filmen ”Rounders” klistret til hånden som en den ene og alene pokerfilmen fra din filmhylle? Da er det på tide med en forandring, skjønt at klassikeren fra 98 er uten tvil pokerens Rolls-Royce.

Regissøren, Douglas Tirola, kommer en ny pokerfilm – eller snarere en dokumenter – med sin ”All in: The Poker Movie” som inkluderer en lang rekke med skue- så vel som pokerspillere. Her finner man navn som Matt Damon, T.J. Cloutier, Antonio Esfandiari, Barry Greenstein, Phil Laak, Daniel Negreanu, Mike Sexton, Annette Obrestad, og den omstridte Howard Lederer og mange flere.

Filmen beskriver som en dokumentar, hvor det fokuseres på hvorfor Amerikas eldste kortspill har gjennom en stor revolusjon de siste årene, og hvorfor pokeren fungerer som en redskap til å oppnå ”The American Dream”.

”All in: The Poker Movie” har fått 9,0 på IMDB.com og har filmen vakt din interesse, så kan du se alle de 100 minuttene av pokerunderholdning her!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories