888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$50 gratis hos Poker770 - Sjekk tilbake på mandag for flere eksklusive tilbud fra Poker770

  • Per-Kristian ArnesenPer-Kristian Arnesen
$50 gratis hos Poker770 - Sjekk tilbake på mandag for flere eksklusive tilbud fra Poker770 0001

Det å skaffe seg gratis penger uten å måte betale noe i forkant er ikke enkelt, for det er veldig få som gir bort noe gratis, spesielt penger. Poker770 gir alle våre lesere som vil ha gratis penger, nettopp det, hele $50 helt gratis!

Poker770 verdsetter PokerNews sine lesere så mye at de har kommet med et tilbud ingen kan si nei til, de eneste kravet er at man må registrere en konto gjennom PokerNews sin Poker770 GRATIS $50 kampanjesiden. Motta $10 direkte og deretter vil $20 bli overført din konto når man har spilt inn 500 Poker770 poeng innen 120 dager, og deretter de siste $20 av de GRATIS $50 ved 500 nye Poker770 poeng inne nye 120 dager.

I denne kampanjen mottar man gratis $50 som du kan velge og gjøre en utbetaling på når du har generert €50 i rake eller turneringsavgifter eller setter inn $100 til din Poker770 konto. Du kan også ta ut de overstigende $50 når du måtte ville. Når vi snakker om å sette inn penger, og du vil heller ha en vanlig innskuddsbonus framfor gratis $50? Da trenger du å registrere deg som normalt, men send en E-post til support@poker770.com og de vil gi deg en veldig sjenerøs innskuddsbonus.

Med denne kampanjen vil ikke bare vil våre lesere motta GRATIS $50, men ved å registrere seg vil dem også ta del i alle fremtidige Freerolls, kampanjer og bonuser PokerNews har i samarbeid med Poker770.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

 gratis hos Poker770 - Sjekk tilbake på mandag for flere eksklusive tilbud fra Poker770 101

GRATIS $50 news50no $0Last ned

Ved å benytte seg av denne kampanjen er man også berettiget til alle fremtidige kampanjer som PokerNews har med Poker700 i de kommenede måneder og år. Ikke vent lengre, last ned Poker770 i dag!!

Ikke glem å sjekke innen PokerNews på mandag, da kommer vi med en eksklusiv kampanje fra Poker770 som kun er for våre lesere!

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

More Stories

Hva synes du?