888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

2X-måned i mai hos PokerStars

  • Tor OlsenTor Olsen
2X-måned i mai hos PokerStars 0001

$100 000 Depositor Freerolls blir doblet i mai, og gir deg dobbel verdi på innskuddene dine! Gjør ganske enkelt et innskudd, og du vil bli belønnet med inngang til $1 000 freerolls hver dag i 31 dager – det er mer enn $200 000 turneringsverdi gratis! Det finnes ingen grense for hvor mange freerolls du kan spille før billetten din utløper, hvilket betyr at du kan spille så mange som 248. I tillegg, dersom du gjør en innsetning av penger for første gang, kan du bruke bonuskoden ‘STARS600’, slik at du også er mottar den vanlige 100 % velkomstbonus opp til $600.

$1000 freeroll-turneringene benytter også et spesielt freebuy-format. Dette betyr at adgangen er gratis, men du kan ta re-buy opp til tre ganger i løpet av den første timen for kun $0,30 per re-buy, med økende premiepott hver gang. Det er en av de største daglige freeroll-seriene PokerStars noen gang har tilbudt, og gir deg fantastisk verdi for ditt innskudd.

Hvordan spille 100K Depositor Freerolls

Foreta et innskudd med den relevante koden under, og din konto vil bli kreditert med en spesialbillett. For å dra full fordel og øke dine sjanser til å vinne mer kontanter, reload så snart din nåværende billett utløper. Har du enda ikke en konto hos Pokerstars? Last ned og registrer din konto i dag!

Markedsføringskode: Bruk markedsføringskoden – NORWEGIANPOKERNEWS – Ved registrering.
Førstegangsinnskudd: bruk koden ‘STARS600’. Ikke glem at du også vil være kvalifisert for den faste velkomstbonusen.
Reload: bruk koden ‘100K’

Freerolls pågår åtte ganger per dag til følgende tider: 07.00 CET, 10.00 CET, 13.00 CET, 16.00 CET, 19.00 CET, 22.00 CET 01.00 CET & 04.00 CET. Du finner freerolls opplistet i PokerStars-lobbyen under ‘Turneringer’ & ‘Freeroll’. Vennligst merk deg: de daglige $1 000 freerolls er satt opp til å kjøre fram til i hvert fall 31. mai.

Spillere som ennå har en gyldig billett fra april vil kunne bruke den under 2X-måneden, så lenger billetten er gyldig.
For å sjekke når din nåværende billett utløper, logger du inn på kontoen din og klikker `Forespørsel`og `Turneringsbilletter`i rullegardinsmenyen.

Du starter med en stack på 1200 sjetonger i hver turnering. Rebuys er begrenset til tre den første timen. Hver rebuy gir deg 1200 sjetonger for $0,30. Du kan også ha en add-on på 2000 sjetonger for $0,30.

Spiller du ikke allerede på verdens største pokerside? Last ned den gratis PokerStars-programvaren for å komme i gang nå.

Kontakt support@pokerstars.com dersom du har spørsmål om å foreta et innskudd eller spille i freeroll-turneringene.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

2X-måned i mai hos PokerStars 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Info er hentet fra PokerStars.com

Hva synes du?