WSOP 2018

Vinn et sete til Everest Poker Big Prime $75 000 Freeroll

Vinn et sete til Everest Poker Big Prime $75 000 Freeroll 0001

Last ned Everest Poker gjennom PokerNews i dag og sikre deg en billett til Big Prime Freeroll!

Everest Poker har gjort det enklere for sine spillere og kvalifisere seg til deres største ukentlige garantert turnering-- Big Prime Freeroll. Hver uke gir Everest Poker bort 30 seter i en Freeroll, som finner sted hver lørdag kl. 15:00 GMT garantert turneringen er på $75 000! Spillere kan vinne seg en billett til Big Prime Freerollen ved og åpne en konto og gjøre et innskudd, verve en venn i løpet av kvalifisering perioden eller spille til seg 100 Summit Points eller mer i perioden.

Hvis dette ikke var nok har Everst Poker en Big Prime Loyalty turnering hver Lørdag kl. 20:30 GMT. Turneringen har 20 seter garantert til The Big Prime. Til denne satellitten kan spillere enten kjøpe seg inn med 1 000 Summit Points eller vinne seg et sete gjennom 50 eller 100 Summit Points daglige satellitter.

Everest Poker Big Prime Freeroll Detaljer

  • Kvalifisering periode for Big Prime Freerolls: Hver søndag til torsdag
  • Summit Point satellitter: Daglig
  • Plassering i pokerklienten: Scheduled Tournaments > Prime
  • Freeroll oppstart: Hver lørdag kl. 15:00 GMT
  • Big Prime Loyalty: Hver lørdag kl. 20:30 GMT

The Big Prime Freerollen har gode verdier for spillere, men det mer. Hvis du laster ned Everest Poker gjennom PokerNews, kan du legge inn bonuskodene “PNEWS600” eller “PNEWS700” for å spille til seg en bonus på $600 eller $700!

Hvordan fungerer bonusene?

--->PNEWS600<---
Spillere vil ha 30 dager fra registrering til å spille inn denne bonusen. Utbetalingen skjer i rater og hver $1 blir tjent per 16,67 Summit Points innspilt. Spillere må registrere seg med bonuskoden innen 1 uke etter registreringen.

--->PNEWS700<---
Spillere vil ha 30 dager fra registrering til å spille inn denne bonusen, og bonusen på $700 blir utbetalt når 7 000 Summit Points er blitt spilt inn. Spillere må registrere seg med bonuskoden innen 1 uke etter registreringen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories