WSOP 2018

Vinn en WSOP pakke hos Betfair

Vinn en WSOP pakke hos Betfair 0001

Registrer din Betfair Poker konto gjennom PokerNews og du kan komme deg til Las Vegas og World Series of Poker gjennom en gratisturnering!

Er du en av mange som sjekker PokerNews daglig for live oppdateringer fra WSOP for å følge Norske og andre favoritt pokerspillere mens dem lever ut drømmen i Las Vegas, mens du drømmer om at en dag er det min tur? Nå har du muligheten til å gjøre drømmen til virkelighet. PokerNews sine spillere hos Betfair har nå muligheten til å vinne en WSOP opplevelse til en verdi på $4 000 - helt gratis!

Dette er hva Betfair sin $4 000 Team Betfair WSOP opplevelsepakke inneholder:

  • $1 500 inn på Betfair kontoen til fly og lommepenger
  • Syv netter ved S 5-Star Palazzo hotellet i Las Vegas
  • $1 000 till innkjøp til WSOP øvelsen nr. 59
  • Team Betfair sin eksklusive velkomstfest og en turnering som Betfair sitt WSOP crew står bak, inkludert John 'kunku wap' Tabatabai og Hans 'Birdie_BF' Vogl

Her er hvordan du kan delta:

Nåværende Betfair spillere

Denne kampanjen er eksklusiv for PokerNews spillere som har registrert seg hos Betfair gjennom våre linker, og benytt bonuskoden som er gitt av PokerNews. Hvis du er en PokerNews spiller trenger du å spille inn 100 Player Points mellom 16. april og 5. juni, 2012 og du vil motta en deltagelse til en eksklusiv Freeroll.

Nye Betfair spillere

Har du enda ikke registrert deg som Betfair kunde må du registrere deg hos Betfair gjennom våre linker og benytte deg bonuskoden {PNE250}. Du har fram til 5. juni. 2012 på å spille inn 100 Player Points, Når dette er gjort, vil du motta en billett/deltagelse til en motta en deltagelse til en Eksklusiv Freeroll.

Betfair vil også avholdet en 12 WSOP Trials, hvor det er muligheter med to sjanser til å vinne en pokerpakker. Betfair gir bort hele 28 pokerpakker til WSOP.
Online finalen fra den forrige ukens “Trial periode” blir spilt onsdag kl 21:00 CET og gir to pokerpakker til en verdi av $4 000 per pakke + $13 000 i ekstra premiepenger. Alt man trenger for å kvalifisere seg er 25 Player Points i hvilken som helst periode – det tilsvarer pokerspilling og rake på en (1) $11 turnering hver dag!

Gjør krav på din $250 registreringsbonus

Betfair Poker og PokerNews har kommet med en herlig registreringsbonus som er en av de beste innen online poker. Last ned Betfair Poker og bruk bonuskoden "PNE250," sett inn minst $10 og for hvert 80. player points man tjener, vil $10 bli overført fra bonuskontoen til din Betfair konto, maksimalt $250.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories