888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn en WSOP opplevelse med Betfair!

  • Tor OlsenTor Olsen
Betfair WSOP Experience

Er du en av mange som sjekker PokerNews daglig for live oppdateringer fra WSOP for å følge Norske og andre favoritt pokerspillere mens dem lever ut drømmen i Las Vegas, mens du drømmer om at en dag er det min tur? Nå har du muligheten til å gjøre drømmen til virkelighet.

Dette er det året man gjør drømmer om til virkelighet.
PokerNews spiller hos Betfair har nå muligheten til å vinne en WSOP opplevelse til en verdi av $4 000 – helt gratis!

Forestille deg å ankomme Las Vegas, sjekke inn for syv netter ved five-star Palazzo Suites, bli med Team Betfair på deres eksklusive fester og turneringer, og spill deg gjennom WSOP turnering nr. 59 helt gratis!

Her er hvordan du kan delta:

Nåværende Betfair spillere
Denne kampanjen er eksklusiv for PokerNews spillere som harregistrert seg hos Betfair gjennom våre linker, og benytt bonuskoden som er gitt av PokerNews. Hvis du er en PokerNews spiller trenger du å spille inn 100 Player Points mellom 16. april og 5. juni, 2012 og du vil motta en deltagelse til en eksklusiv Freeroll.

Nye Betfair spillere
Har du enda ikke registrert deg som Betfair kunde må du registrere deg hos Betfair gjennom våre linker og benytte deg bonuskoden {PNE250}. Du har fram til 5. juni. 2012 på å spille inn 100 Player Points, Når dette er gjort, vil du motta en billett/deltagelse til en motta en deltagelse til en Eksklusiv Freeroll.

PokerNews Registrering Race
Hvis du er en av de 20 første PokerNews spillere som registrerer seg gjennom PokerNews, gjøre et innskudd og generer minst et (1) Player Points før 15. mai, 2012, vil du motta en gratis $5,50 turneringsbillett. Så enkelt er det!

More Stories

Relaterte turneringer

Hva synes du?