WSOP 2018

Spill PokerStars på Android, iPhone eller tablets

Spill PokerStars på Android, iPhone eller tablets 0001

PokerStars, verdens største pokerselskap er nå tilgjengelig på tablets (iPads) for resten av Europa. Etter en suksessfull lansering i England tidligere i år. PokerStars Mobile har utvidet til Frankrike, Sverige, Finland, Romania, Polen og Slovenia. PokerStars lanserte sin klient for PokerStars.eu sine brukere i forrige uke, og på torsdag ble den åpnet for PokerStars.fr spillere.

Mobile Appen fungerer for Norske spillere

Når det offisielt åpnes for spillere i Norge er enda uvisst, men PokerNews Norge har testet ut den mobile appen på en HTC Sensation og det fungerte veldig bra, så her er det bare å prøve PokerStars på din Android, Ipone, iPad eller Android tables.

Følgene funksjoner tilbys ved PokerStars Mobile; Play money, cashgames med penger ved Texas hold'em, Omaha og Omaha hi-lo og spillere kan delta i de samme turneringene, sit & gos og ring games, på lik linje med pc/mac utgaven. Noen av funksjonene ved den mobile appen inkluderer multitabling (opp til 5 bord på en iPad), spiller og turneringssøk, lobby filter og håndhistorie.

Under EPT Grand Final i Monaco kunne spillere og tilskuere teste ut den mobile appen. PokerNews' Lynn Gilmartin har laget en reportasje om det nye produktet fra PokerStars.

Har du enda ikke en konto hos PokerStars enda? klikk på linken nedenfor og deretter last ned Mobile Appen til PokerStars!

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMarkedsføringskodeMin innskuddRegistrering

Spill PokerStars på Android, iPhone eller tablets 101

$600STAR600NORWEGIANPOKERNEWS$10Last ned

Last ned PokerStars Mobile her.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories