WSOP 2018

PokerNews: Motta $50 helt gratis hos Poker770

$50 gratis med Poker770

Veldig mange lesere hos PokerNews har enda ikke spilt poker hos Poker770. Nå kjører Poker770 og PokerNews en kampanje som får akkurat deg til å gjøre det.

Poker770 GRATIS $50 kampanjen krever ingen innskudd. Fakta er at dersom man velger å sette inn penger, kan man ikke få GRATIS $50!

Denne kampanjen til lesere som laster ned Poker770 og registrerer seg gjennom PokerNews Poker770 GRATIS $50 kampanjeside. GRATIS $50 blir utbetalt i to eller tre rater til spillernes konto, avhengig av hvilket land man bor i. Når man har spilt poker med sin første overføring av sine GRATIS dollar og har spilt inn 500 poeng innen 120 dager, blir neste overføring gjort.

For mange kan det å sette inn penger på nettet være en stor utfordring. Kanskje man ikke vil risikere sine egne penger, mens man tester ut en ny pokerside. Vi hos PokerNews er så selvsikre på at våre spillere vil elske å spille poker hos Poker770, så vi hjelper dem i gang med GRATIS $50- Det er ingen krav på å fortsette å spille etter at bonusen er blitt utbetalt, heller ikke krav om innsetning av penger.

Ved å registrere seg som et Club PokerNews medlem er man kvalifisert til alle fremtidige kampanjer og Freeroll turneringer vi har hos Poker770. PokerNews tilbyr de beste bonusene innen online poker og det er et medlemskap man ikke kan unnvære.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PokerNews: Motta  helt gratis hos Poker770 101

GRATIS $50 news50no $0Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories