WSOP 2018

PokerNews +EV: Titan Poker Cash Point, Unibet Open Paris og mer!

PokerNews +EV

Du har kanskje kommet til PokerNews som har den beste live oppdateringer fra EPT, WSOP og WSOPE turneringer innen pokerindustrien, men viste du at PokerNews har noen skikkelige gode tilbud til våre lesere hos våre pokerpartnere? Her er en oppsummering om neste ukes gode tilbud:

Titan Poker Cash Point — $250 000 i premier ut april måned

I dag er det første april, men dette er ikke en april spøk. Gjennom hele måneden gir Titan Poker bort hele $250 000 i premier til No-Limit Hold’em cashspillere ved deres nye Cash Point kampanje!
Cash Point er en serie med ukentlige point race som har over $80 000 i ukentlige premier til dem beste spillerne ved de forskjellige leader boards, som er basert på No-Limit Hold’em cash bord. Ler mer dette ved å klikke på banneren nedenfor.

$50+$50=$100 cash! FREE!

Hos PokerNews er vi så sikre på at at våre spillere liker å spille poker hos våre pokerpartnere, så vi vil hjelpe våre lesere med GRATIS bankroll med $50 hos PartyPoker and Poker770.

Det er absolutt ingen forpliktelser til å fortsette å spille eller sette inn penger på sidene. Faktisk så vil man ikke kunne få vårt tilbud, dersom man setter inn penger på en av disse pokersidene.

Den beste delen? Man er ikke begrenset for bare et tilbud. Man kan motta totalt $100 i GRATIS penger ved å registrere seg hos både PartyPoker og Poker770. Nå er det ingen unnskyldning til og ikke å starte med sin pokerspilling på nettet.

Ta i mot et eller begge tilbudene, last ned pokerklientene å registrere seg gjennom PokerNews sine linker og bruke bonuskodene. For mer informasjon om begge tilbudene, vennligst sjekk tilbudene nedenfor.

Hva med en tur til Unibet Open Paris for bare €0,80?

Det er en billig ferie! Gå ikke glipp av muligheten til å kvalifisere seg til Unibet Open i Paris.
Registrer deg hos Unibet gjennom PokerNews i dag å motta en eksklusiv €1 000 innskuddsbonus.

Fra 3-6. mai avholdes Unibet Open i Paris og markerer dermed den første turneringen i Frankrike, og nå har våre lesere en mulighet til å kvalifisere seg til Main Event, inkludert fire netter ved Hotel Concorde La Fayette, €250 i reise penger og frokost og middager under hele oppholdet.

For mer informasjon, klikk på banner nedenfor.

Tjen 20 VPP på en uke og delta i PokerStars sin $5 000 Freeroll

Fra nå av og fram til 25. april har PokerNews og PokerStars en herlig kampanje hvor det blir gitt bort hele $67 500 i gratis penger til spillere gjennom PokerNews. Hver uke er den en $5 000 Freeroll og alt man trenger for og delta er å spille inn 20 VPP! last ned PokerStars og kom deg i gang!

Dersom du allerede er en spiller hos PokerStars gjennom PokerNews, anbefaler vi deg til å spille inn 20 VPP og kvalifisere deg til neste $5 000 Freeroll som finner sted hver onsdag fram til 28. april. Neste Freeroll starter onsdag 28. mars, men du har fram til midnatt søndag 25. mars til å spille inn 20 VPP. Dersom du ikke kan spille i dag, kan du sjekke banner nedenfor når neste kvalifisering periode starter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories