WSOP 2018

PokerNews +EV: PokerStars, Poker 770, Everest Poker, William Hill og mer!

PokerNews +EV

Du har kanskje kommet til PokerNews som har den beste live oppdateringer fra EPT, WSOP og WSOPE turneringer innen pokerindustrien, men viste du at PokerNews har noen skikkelige gode tilbud til våre lesere hos våre pokerpartnere? Her er en oppsummering om tilbudene du kan benytte deg av i den kommende uken:

Vinne et sete til Everest Poker Big Prime $75 000 Guarantee Freeroll

Last ned Everest Poker gjennom PokerNews i dag og få en superbillett til Big Prime Freeroll!

Everest Poker har gjort det enklere en før for spillere til å kvalifisere seg til deres største ukentlige garantert turnering, Big Prime Freeroll. Hver uke gir Everest Poker bort opp til 30 seter til Freerollen, som finner sted hver lørdag kl. 15.00 GMT og garanterer opp til €75 000! Ikke bare det, spillere kan tjene sin Super Ticket til Big Prime Freeroll ved og enten åpne en ny konto og gjøre et innskudd, verve en venn til siden i løpet av kvalifiseringsperioden eller spille inn 100 Summit Points eller mer i perioden.

Som om dette ikke var nok, hver lørdag kl. 20.30 GMT, har Everest Poker en turnering som heter Big Prime Loyalty, hvor det garanteres 20 seter til Big Prime. Til den satellitten kan spillere enten kjøpe seg inn med 1 000 Summit Points eller vinne en 50 eller 100 "daily" satellitt.

Klikk på banneren for mer informasjon.

Dette er den siste PokerStars $5 000 Freeroll

I en god stund nå har PokerNews og PokserStars gitt bort tilsammen $67 5000 i gratis penger! Hver uke, en $5 000 Freeroll har funnet sted og alt du trenger for å kvalifisere seg er å spille inn 20 VPPs. Last ned PokerStars i dag og bli med!
Hvis du allerede har en PokerStars konto gjennom PokerNews, trenger du bare å spille inn 20 VPPs mellom 16-22. april for å kvalifisere deg til PokerNews sin eksklusive $5 000 Freeroll onsdag , 25. april kl 19:00 GMT. Klikk på banneren nedenfor for mer informasjon.

Vinn en $13 500 WSOP pokerpakke fra William Hill

Last ned William Hill Poker nå og få sjansen til å vinne en all-inclusive $13 500 World Series of Poker Main Event pokerpakke.

2012 World Series of Poker er rett rundt hjørnet, og du vil ikke gå glipp av din mulighet til å kvalifisere deg til $10 000 Main Event. William Hill Poker gir deg muligheten til å kvalifisere seg for bare $33. Hver onsdag og søndag klokken 20:30 (Engelsk tid)., kjører William Hill en Weekly $525 Super Satellite som garanterer en WSOP pokerpakker for hver $13 500 i innkjøp(minimum 20 spillere). Hver av disse Super Satellites har mindre satellitter som gir deg en mulighet til å kvalifisere seg inn for et mindre beløp.

Klikk på banneren nedenfor for et oppsett og mer informasjon.

Tjen din del av $80 000 hver uke ved Poker770 Cash Point kampanjen

Vinn en del av en premiepott på $750 000 ved Poker770's Cash Point kampanjen. Register deg med en Poker770 konto gjennom PokerNews i dag!

Poker770 gir bort $750 000 de kommende månedene som en del av deres Cash Point kampanje. Alt du trenger å gjøre er å sette deg ned ved pokerbordene og klatre oppover Cash Point Leaderboarden og vinn din del av den ukentlige premiepotten på $80 000!

Klikk på banneren for mer informasjon.

$50+$50=$100 HELT GRATIS!

Hos PokerNews er vi så sikre på at våre spillere liker å spille poker hos våre pokerpartnere, så vi vil hjelpe våre lesere med GRATIS bankroll med $50 hos PartyPoker and Poker770.

Det er absolutt ingen forpliktelser til å fortsette å spille eller sette inn penger på sidene. Faktisk så vil man ikke kunne få vårt tilbud, dersom man setter inn penger på en av disse pokersidene.

Den beste delen? Man er ikke begrenset for bare et tilbud. Man kan motta totalt $100 i GRATIS penger ved å registrere seg hos både PartyPoker og Poker770. Nå er det ingen unnskyldning til og ikke å starte med sin pokerspilling på nettet.

Ta i mot et eller begge tilbudene, last ned pokerklientene å registrere seg gjennom PokerNews sine linker og bruke bonuskodene. For mer informasjon om begge tilbudene, vennligst sjekk tilbudene nedenfor.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories