888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ut og mer!

  • Tor OlsenTor Olsen
PartyPoker Weekly

VIP 500 Club starter i dag!

PartyPoker har lansert nok en herlig kampanje hvor spillere kan få $100 i bonuser, $500 i penger og iPad 2 og iPods! VIP 500 Club starter i dag og varer fram til midnatt 13. mai og den er helt gratis å delta i.

Alt som trenges å gjøre for å vinne gratis premier er å spille som normalt hos PartyPoker, og hver gang du tjener 500 PartyPoints blir du belønnet med en VIP 500 Club premiekort, hvor du vinner en av premie som er vist nedenfor.

PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ut og mer! 101

Men det var ikke alt! Samle til deg 60 premiekort i løpet av kampanjeperioden og PartyPoker vil gi deg et vinnerkort
som er verdt $1 000 i penger og 5 000 PartyPoints! Bare husk at du må registrere deg for å delta i kampanjen gjennom din PartyPoker konto.

Mike Sexton etterlyser bedre profesjonalitet innen poker.

PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ut og mer! 102

Mike Sexton er sponset av PartyPoker og pokerlegenden har snakket ut om mangelen på profesjonalitet ved dagens poker. I en artikkel skrevet til PartyPoker bloggen, sier Sexton at han har blitt "disappointed and frankly, disgusted" med det han mener er mangel på profesjonalitet som er blitt vist av enkelte proffer.

Han kommer med mange poeng som inkluderer at mange spillere lever etter sine egne regler og holdninger, og i det store bildet hjelper dette ikke med å bedre veksten og arbeidsvilkårene. Vi tror at Sexton gjør noen veldig gode poengteringer og flere proffer bør ta til etterretning med at han sier; "wake up and smell the coffee."

Pokerfest II Online har startet

PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ut og mer! 103

Pokerfest II Online startet søndag 22. april klokken 13:00 EDT, med den første av fire turneringer den dagen — $215 i innkjøp til $350 000 no-limit hold'em turneringen. Turnering#1 $200+$15 i innkjøp til $350 000 garantert i potten samlet et felt på 1 637 og etter 11 timer med spill ble det en deling av premiene. sfc21 og HumbleBrag fikk med seg $56 958,96 og $51 541,05. Gratulasjoner til begge spillerne og til alle som deltok.

Den andre utgaven av denne herlige online festivalen består av 47 turneringer mellom 22. april og 22. mai, hvor det er en samlet premiepott på $3 500 000. Main Event har en premiepott på $1 000 000! Ved siden av disse 47 turneringene vil det være flere mindre turneringer i tiden fram til 6. mai. Så hvis du elsker online pokerturneringer og store premier, da er PartyPoker noen for deg denne uken.

Leaderboards
Hvis muligheten til å vinne en bonus på $20 000 og en pokerpakke til WSOP ikke er nok til å friste deltagelse ved Pokerfest II, da bør et leaderboard med kombinert premiepott på $50 000 la seg friste? Det er leader Board for innkjøp nivåene, lavt innkjøp ($6-$33) og høyt innkjøp ($55 og oppover) turneringer som belønner plasseringer med premier til opp til $2 500!

Besøk PartyPoker i dag!

Registrer deg og få $50 gratis!

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerningsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ut og mer! 104

$500 NO50FREE $10 Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Relaterte spillere

Hva synes du?