PartyPoker: Pokerfest Online II starter til helgen!

Pokerfest Online II

Velkommen til denne ukens utgave av hva som rører seg hos PartyPoker. Denne uken har vi detaljer om Pokerfest Online II festival som starter 22. april og informasjon på hvordan du kan delta i Freerollere til en verdi av $100 000 hver uke og måned.

Pokerfest II Online starter til helgen!

Pokerfest II Online starter søndag den 22. april og det er forventet at denne utgaven blir større og bedre enn i fjor. Årets utgave av denne super online festivalen har hele 47 turneringer mellom 22. april og 22. mai med hele $3 500 000 i garantert premiepott, Main Event har en garantert premiepott på $1 000 000!

Foruten om disse 47 turneringene vil det bli avholdt mange side turneringer som finner sted mellom 22. april til 6. mai. Noe som gjør at PartyPoker er siden man skal spille poker på. Pokerfest II Online starter søndag 22. april klokken 13:00 EDT hvor den første av fire turneringer er satt opp --$215 i innkjøp til $350 000 garantert No-Limit Hold'em turnering. En halv time senere er det en $2 500 garantert No-Limit Hold'em turnering med kun 20 PartyPoints i innkjøp, kl. 14:30 er den $22 No-Limit Hold'em turnering med $35 000 i potten. Dagen avsluttes med en $530 turnering med $250 000 i premiepotten.

Daily Dollar Side turneringer

Hver dag under Pokerfest II vil det være to turneringer, hver av dem med innkjøp på $1 kl. 13.45 og 16.00 ET. Disse turneringene vil være annerledes enn andre turneringer og ingen vet på forhand hva det er, og dette blir avslørt bare minutter før oppstart.

PokerFest II Jackpots

Ikke bare kan man vinne mye penger ved Pokerfest II, men du kan også vinne deg en pokerpakke til WSOP 2012 til en verdi av $14 000, iPads og pengebonuser fra $2 500 og $20 000 dersom man klarer og vinne en av fem Pokerfest II jackpots.

  • Vinn 3 av Pokerfest II turneringene og motta $20 000 pluss en WSOP Main Event pokerpakke til $14 000.
  • Kom på finalebordet ved 10 Pokerfest II turneringer og motta $15 000 og en helt ny iPad
  • Kom på finalebordet ved fem Pokerfest II turneringer og motta $7 500 og en iPad
  • Kom i pengen ved 20 av Pokerfest II turneringene og motta $5 000 og en iPad blir din.
  • Kom i pengene ved 10 av Pokerfest II turneringene og motta $2 500 og en iPad

Leaderboards
Hvis muligheten til å vinne en bonus på $20 000 og en pokerpakke til WSOP ikke er nok til å friste deltagelse ved Pokerfest II, da bør et leader board med kombinert premiepott på $50 000 la seg friste? Det er leader Board for innkjøp nivåene, lavt innkjøp ($6-$33) og høyt innkjøp ($55 og oppover) turneringer som belønner plasseringer med premier til opp til $2 500!

Besøk PartyPoker i dag!

$30 000 garantert hver ukedag

PartyPoker: Pokerfest Online II starter til helgen! 101

For de fleste er søndagene regnet som den store turneringsdagen for online poker. Men takket været PartyPoker sine $30 000 garantert turneringene som spilles i ukedagene, er en god dag for pokerspillere.

Hver dag fra mandag til torsdag kl. 15:00 ET er det en $99 turnerning med med minst $30 0000 i premiepotten. Hver turnering er No Limit Hold'em, hvor det er mulighet til en rebuy og add-on fram til første pause. Er $99 litt for mye? Slapp av! PartyPoker kjører satellitter hele tiden til disse turneringene fra $1 og oppover.

Phil Laak vant The PartyPoker Big Game

PartyPoker Big Game 48-hour cash game ble igjen en stor suksess og alle våre seere likte det de fikk server gjennom vår Live Stream. Men en spiller likte spillet mer enn de andre, nemlig Phil Laak.
PartyPoker blog snakket med Laak like etter at The Big Game var ferdig og han forklarer at han hadde spilt poker for 54 timer!
Sjekk ut videoen av Laak og mer fra Th e Big Game fra PartyPoker Blog.

Besøk PartyPoker i dag!

Freeroll turneringer $100 000 hver måned!

PartyPoker: Pokerfest Online II starter til helgen! 102

Freerolls eller gratisturneringer er en perfekt måte på å bygge opp sin bankroll på fra begynnelsen av, det er fordi at man risikerer ikke sine egne penger ved å delta. Det er en ukentlig Freeroll som er kun for nye spillere som har registrert seg i løpet av de siste 7 dagene, denne freerollen er på hele $1 500. Ikke bare er den begrenset til 5 000 spillere, du har mulighetene til vinne penger helt gratis!
$100 000 i freerolls! er akkurat det som er hos PartyPoker hver uke og beste av alt, man kan vinne penger helt gratis.

Besøk PartyPoker i dag!

Hjelp deg selv med GRATIS $50!

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerningsavgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PartyPoker: Pokerfest Online II starter til helgen! 103

$500 NO50FREE $10 Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories