PartyPoker: Live Stream av The Big Game, Premier League V og mer!

The Big Game

Les mer om hva som skjer hos PartyPoker denne uken, hvor blant annet WPT Wien sparker i gang, The Big Game med Live Stream hos PokerNews, PartyPoker sin PokerFest II starter snart og hvordan man kan få seg GRATIS $50!

Big Game Cash Game med Live Stream hos PokerNews

På grunn av PartyPoker sin Premier Leauge V og den kommende World Poker Tour er flere av de største navnene innen poker på plass i Wien, og onsdag 11. april vil noen av disse sette seg ned å spille High Stakes poker, et pokerlag som blir sendt Live hos PokerNews!

Spillere som Tony G, Yengeniy Timoshenko, Daniel "Jungleman" Cates, Tom "durrrr" Dwan, Sam Trickett, Scott Seiver, Patrik Antonius, Erik Seidel og mange flere vil delta i The Big Game VI. I år som i fjor kan du som leser av PokerNews følge hele det 48 timers cashlaget gjennom PokerNews og delta i chatt, Freerolls og konkurranser i løpet av cashlaget.

PokerNews vil benytte seg av programvaren Cover IT Live, som gjør at leserne kan chatte med andre seere, stemme på den spilleren man ønsker seg ut av cashlaget og hvilken spiller som skal få delta.
I tillegg har vi mange turnerings billetter som skal gis bort, total 48 stk. Det vil også bli en eksklusiv Freeroll hvor noen vil vinne et sete til $1 000 000 Pokerfest Main Event og en reload bonus på opp til $250!
Hold øynene åpne de neste dagene for dette kommer til å bli årets pokerlag som blir streamet LIVE hos PokerNews!

Besøk PartyPoker i dag!

Frankland, Trickett og Tony G til Premier Leauge finalen

PartyPoker: Live Stream av The Big Game, Premier League V og mer! 101

Gruppe A ved PartyPoker Premier Leauge V er ferdigspilt og tre spillere som er videre til finalen er avgjort. Tirsdag 10. april vil Mathew Frankland, Sam Trickett og Tony G sette seg ned ved finalebordet og spille om $500 000!

Frankland er muligens ikke et kjent navn, men han har flere meritter på sin CV. Den 23 år gamle engelske proff spilleren vant sitt $125 000 sete ved å vinne den første online satellitten og deretter vinne live satellitten og deretter vinne gruppe A med 40 poeng, en verdi til $80 000 etter at han vant 2 av 4 heat. Den nevnte trioen vil få selskap av enten Phil Laak eller Andy Frankenberger som skal spille Heads-Up om den siste plassen fra gruppe A.

Gruppe B er enda ikke ferdigspilt, men vil bli avsluttet i dag (mandag). Man kan følge spillet ved PartyPoker Blog.

Besøk PartyPoker nå!

Pokerfest II Online starter snart!

PartyPoker: Live Stream av The Big Game, Premier League V og mer! 102

Pokerfest II Online starter den 22. april og det er forventet til og enda større og bedre enn tidligere. Den andre utgaven av denne super online festivalen har hele 47 turneringer mellom 22. april og 22. mai med hele $3 500 000 i garantert premiepott, Main Event vil ha hele $1 000 000!

Ved siden av disse 47 turneringene vil det bli mange side turneringer som finner sted 22. april til 6. mai. Noe som gjør at PartyPoker er siden man skal spille poker på. Pokerfest II Online starter søndag 22. april klokken 13:00 EDT hvor den første av fire turneringer er satt opp --$215 i innkjøp til $350 000 garantert No-Limit Hold'em turnering. En halv time senere er det en $2 500 garantert No-Limit Hold'em turnering med kun 20 PartyPoints i innkjøp, kl 14:30 er den $22 No-Limit Hold'em turnering med $35 000 i potten. Dagen avsluttes med en $530 turnering med $250 000 i premiepotten.

Daily Dollar Side turneringer

Hver dag under Pokerfest II vil det være to turneringer, hver av dem med innkjøp på $1 kl. 13.45 og 16.00 ET. Disse turneringene vil være annerledes enn andre turneringer og ingen vet på forhand hva det er, og dette blir avslørt bare minutter før oppstart.

PokerFest II Jackpots

Ikke bare kan man vinne mye penger ved Pokerfest II, men du kan også vinne deg en pokerpakke til WSOP 2012 til en verdi av $14 000, iPads og pengebonuser fra $2 500 og $20 000 dersom man klarer og vinne en av fem Pokerfest II jackpots.

  • Vinn 3 av Pokerfest II turneringene og motta $20 000 pluss en WSOP Main Event pokerpakke til $14 000.
  • Kom på finalebordet ved 10 Pokerfest II turneringer og motta $15 000 og en helt ny iPad
  • Kom på finalebordet ved fem Pokerfest II turneringer og motta $7 500 og en iPad
  • Kom i pengen ved 20 av Pokerfest II turneringene og motta $5 000 og en iPad blir din.
  • Kom i pengene ved 10 av Pokerfest II turneringene og motta $2 500 og en iPad

Leaderboards
Hvis muligheten til å vinne en bonus på $20 000 og en pokerpakke til WSOP ikke er nok til å friste deltagelse ved Pokerfest II, da bør et leaderboard med kombinert premiepott på $50 000 la seg friste? Det er leaderboard for innkjøp nivåene, lavt innkjøp ($6-$33) og høyt innkjøp ($55 og oppover) turneringer som belønner plasseringer med premier til opp til $2 500!

Besøk PartyPoker i dag!

PartyPoker bonuser og belønninger

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
  • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info ved vår lille registreringsskjema
  • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnernings avgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

PartyPoker: Live Stream av The Big Game, Premier League V og mer! 103

$500 NO50FREE $10 Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories