WSOP 2018

Nyheter fra PartyPoker: Mike Sexton om Premier League som starter denne uken og mer!!

Mike Sexton

Les mer om hva som skjer hos PartyPoker denne uken, hvor blant annet pokerlegenden Mike Sexton kommer med detaljer om Premier League, hvordan man kan vinne et WSOP sete og hvordan man får $50 GRATIS!

Mike Sexton om Premier League spillerne

Mike Sexton som er sponset av PartyPoker er en av dem mest erfarne pokerspillere i verden. Han har spilt mot og opplevd spillere som Stu Unger komme fra intet og vunnet WSOP og har vist solid styrke mot spillere i de største lagene i verden. Så når Sexton kommer med sin mening om spillere, da sitter folk og lytter og tar notater.

Premier League V starter denne uken i Wien og Sexton gir sine meninger og hver enkelt deltager som er registrert til $125 000 Main Event. Hvem tror du han beskriver som spilleren man må følge med på eller hvilken spiller kaller legenden den beste No-Limit Hold’em spilleren de siste årene? Sjekk ut linkene nedenfor og finn det ut.

Mike Sexton's sine meninger om Premier League spillerne 1/4
Mike Sexton's sine meninger om Premier League spillerne 2/4
Mike Sextons sine meninger om Premier League spillerne 3/4

Del 4/4 blir lansert senere denne uken og sjekk gjerne bloggen hos PartyPoker for den. PartyPoker sitt live reporting team er på plass i Wien og gir deg oppdateringer direkte fra finale heatene og selve Premier Leauge. Selve oppdateringen finner man her.

Besøk PartyPoker nå!

Siste uke med kvalifisering til GSOP Final i den den dominikanske republikk

Nyheter fra PartyPoker: Mike Sexton om Premier League som starter denne uken og mer!! 101

Tiden renner snart ut, dersom du vil vinne en pokerpakke til en verdi av $7 000 til GSOP Live Grand Final som blir avholdt i den dominikanske republikk! Du har kun fram til søndag 8. april til å kvalifisere deg til en av de eksklusive PartyPoker pakken:

 • $3 300 GSOP Live Dominican Republic innkjøp
 • $2 000 til reise og lommepenger
 • Syv netter på hotell
 • Eksklusiv VIP velkomstfest

Sjekk ut den offisielle GSOP Domincan Republic siden hos PartyPoker.

Last ned PartyPoker i dag!

Boost Your Bankroll kampanje hos PartyPoker

Nyheter fra PartyPoker: Mike Sexton om Premier League som starter denne uken og mer!! 102

Hver uke kan du øke din bankroll med en del av $5 000 takket være den pågående Bankroll Booster kampanjen. Det er $5 000 garantert i en Freeroll hver søndag kl. 14.30 og du kan få deg et sete til den helt gratis! Sett inn penger og benytt deg av bonuskoden "BOOSTER" og du vil motta en billett neste $5 000 Bankroll Booster Freeroll! Men kan du ikke sette inn penger til din PartyPoker konto, kan du enkelt kvalifisere deg enkelt til denne freerollen.

Det du trenger er kun fem (5) PartyPoints i løpet av uken og du blir belønnet med et sete, dette er enkelt og oppnå da du mottar to (2) PartyPoints for hver $1 du generer i rake eller turneringsavgift! Det er også daglige Freeroll kvalifiseringer, som koster bare et (1) PartyPoint for å delta og disse spilles tre (3) ganger hver dag.
Kom i gang og vinn din del av $5 000.

Sjekk ut Boost your bankroll hos PartyPoker nå
Besøk PartyPoker Now!

22. april starter Pokerfest II Online

Nyheter fra PartyPoker: Mike Sexton om Premier League som starter denne uken og mer!! 103

PartyPoker har annonsert at de starter en ny runde med den populære Pokerfest, som vil bli enda større og bedre enn tidligere! Hos hjemmesiden til PartyPoker kan du lese mer om Pokerfest Online II som vil inneholde hele 47 øvelser, kombinert med premiepotter på minimum $3 500 000 og en $1 000 000 garantert Main Event. med 47 øvelser vil det bli flere turneringer en før, mellom 22. april og 6. mai er PartyPoker stedet for online pokerturneringer.

Pokerfest II Online starter søndag 22. april kl. 13.30 ET med de første fire øvelsene som er $214 $350 000 garantert No Limit Hold'em. En halvtime senere starter en $2 500 garantert som koster kun 20 PartyPoints og kl. 14.30 ET starter en $22 No Limit Hold'em øvelsen med $35 000 i premiepotten. Kvelden avsluttes med en $530 øvelse som har minimum $250 000 i premiepotten.

Andre høydepunkter er inkludert en $99 Pot Limit Omaha øvelse med $75 000 garantert, en $350 000 garantert med innkjøp på $215 hvor du kan vinne ditt sete til fra $2,50 og høydepunktet blir main event med $640 i innkjøp, hvor premiepotten er på hele 1 million dollar den 6. mai.

Daily Dollar Side turneringer

Hver dag under Pokerfest II vil det være to turneringer, hver av dem med innkjøp på $1 kl. 13.45 og 16.00 ET. Disse turneringene vil være annerledes enn andre turneringer og ingen vet på forhand hva det er, og dette blir avslørt bare minutter før oppstart.

PokerFest II Jackpots

Ikke bare kan man vinne mye penger ved Pokerfest II, men du kan også vinne deg en pokerpakke til WSOP 2012 til en verdi av $14 000, iPads og pengebonuser fra $2 500 og $20 000 dersom man klarer og vinne en av fem Pokerfest II jackpots.

 • Vinn 3 av Pokerfest II turneringene og motta $20 000 pluss en WSOP Main Event pokerpakke til $14 000.
 • Kom på finalebordet ved 10 Pokerfest II turneringer og motta $15 000 og en helt ny iPad
 • Kom på finalebordet ved fem Pokerfest II turneringer og motta $7 500 og en iPad
 • Kom i pengen ved 20 av Pokerfest II turneringene og motta $5 000 og en iPad blir din.
 • Kom i pengene ved 10 av Pokerfest II turneringene og motta $2 500 og en iPad

Leader Boards
Hvis muligheten til å vinne en bonus på $20 000 og en pokerpakke til WSOP ikke er nok til å friste deltagelse ved Pokerfest II, da bør et leader board med kombinert premiepott på $50 000 la seg friste? Det er leader board for innkjøp nivåene, lavt innkjøp ($6-$33) og høyt innkjøp ($55 og oppover) turneringer som belønner plasseringer med premier til opp til $2 500!

Besøk PartyPoker nå

Vinn ditt sete til den største pokerturneringen i verden helt GRATIS!

PartyPoker bonuser og belønninger

PartyPoker og PokerNews har et fantastisk og et langt forhold seg i mellom, noe som gjør at vi kan gi våre lesere eksklusive bonuser som er $50 helt gratis – ingen innskudd kreves og gjelder kun for våre nye spillere.

Det er utrolig enkelt for deg som en ny PartyPoker spiller gjennom PokerNews å få disse $50 – helt gratis! Bare følg de enkle stegene nedenfor:

 • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
 • Opprett en ny PartyPoker konto og skriv inn bonuskoden"NO50FREE"
 • Fyll inn registreringsskjemaet til PartyPoker
 • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn info i vår lille registreringsskjema
 • Sjekk din E-post innboks og se etter en bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Når du har mottatt en Bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnernings avgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen.
Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories