WSOP 2018

Glem innskudd - Få $50 gratis hos PartyPoker i dag!

Glem innskudd - Få $50 gratis hos PartyPoker i dag! 0001

Hvis man er en ny spiller og registrerer seg hos PartyPoker gjennom PokerNews i dag vil man motta en eksklusiv og GRATIS $50 bonus som krever ingen innskudd!

Vil du ha $50 gratis? Det høres veldig bra ut? Det er akkurat det du får, dersom du er en helt ny spiller hos PartyPoker og registrerer deg gjennom vår PartyPoker GRATSI $50 kampanje. Ingen innskudd kreves, fakta er at dersom du setter inn penger vil du ikke kunne få GRATIS $50, så her er det bare å la visa kortet ligge!

Få GRATIS $50 ved fem (5) enkel steg:

  • Last ned PartyPoker sin pokerklient gjennom PokerNews
  • Opprett en ny PartyPoker konto og bruk bonuskoden “PN50FREE”
  • Fyll inn registreringsdelen hos Party Poker
  • Gå tilbake til PokerNews og fyll inn vår like registreringsdel
  • Sjekk din e-post etter en Bekreftelse e-post fra free50@pokernews.com

Som du kan se for å motta GRATIS $50, trenger du å registrere deg gjennom PokerNews sin PartyPoker kampanje side.

Når du har mottatt en bekreftelse på E-post, vil $20 bli plassert inn på din PartyPoker konto. Du må tjene minimum 40 PartyPoints før du evt. kan ta ut disse pengene. Hvis du ikke tjener inn 40 poeng innen 60 dager, vil de $20 eller det som er igjen av dem, bortfalle din konto. PartyPoker poengene innspilles ved rater av (2) PartyPoints per $1 i generert rake eller turnerings avgift, så å tjene 40 poeng i løpet av 60 dager er relativt enkelt.

Når du har spilt inn 40 poeng vil du motta $30 inn på din bonuskonto som gir deg totalt $50 i bonus. Spill deretter inn 160 poeng som viderefører bonuspengene($30) til din pengekonto i en overføring. Du har 120 dager til å gjøre krav på de siste $30 av bonusen. Bare husk å benytte deg av bonuskoden NO50FREE for å kunne motta vår herlige GRATIS $50 bonus – uten innskudd!

Pokerrom PokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering

Glem innskudd - Få  gratis hos PartyPoker i dag! 101

Gratis $50 NO50FREE $0 Last ned

Dersom man opplever noen problemer med denne eller noen andre kampanjer, vennligst kontakt vår Ticketed Promo Support System.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories