WSOP 2018

Annette Obrestad signerer sponsoravtale med Lock Poker

Annette Obrestad signerer sponsoravtale med Lock Poker 0001

Tidligere denne uken skrev vi at Annette Obrestad hadde signert en avtale med agentselskapet Poker Royaly, som skal blant annet hjelpe henne med en ny sponsoravtale. Tirsdag annonserte Lock Poker at de har signert Obrestad som dere nyeste medlem av LockPRO ELITE team. Obrestad er nå blitt lagkamerater med spillere som Melanie Weisner, Chris Moorman, Tom West, Matt Stout og Casey Jarzabek.

Obrestad som for 5 år siden vant 2007 World Series of Poker Europe Main Event for £1 million som 18 åring, har til sammen vunnet over $4 millioner ved live turneringer og en god del på nettet under nicket Annette_15.
Obrestad sier følgende i en uttalelse om signeringen med:

"I'd heard amazing things about Lock Poker from all my friends and pros who play there, and I was thrilled when I got an offer from them," said Obrestad. "Being part of Lock is something I'm really excited about and it will be a great beginning of a new exciting relationship. Lock is the new generation of online poker where player experience drives the company with an incredible Pro team that I can hardly wait to work with."

For mer informasjon om saken, sjekk Lock Poker sin pressemelding .

Hva synes du?

More Stories

Other Stories