Annette Obrestad signerer avtale med Poker Royalty

  • Theodor JensenTheodor Jensen
Annette Obrestad signerer avtale med Poker Royalty 0001

Annette Obrestad sin tid som spiller i ved det europeiske agentbyrået Poker Icons er over. Annette signerte en avtale med Poker Icons i forkant av sin seier ved WSOPE 2007, som virkelig gav henne en stjernestatus. Etter at Fullt Tilt Poker miste sin lisens i fjor høst står Obrestad uten en online sponsor for første gang siden 2007.

Før helgen signerte hun en avtale London avdeling ved agentbyrået Poker Royalty som skal representere henne med markedsføring, fremtidige sponsoravtaler og andre personlige avtaler. Poker Royalty har i dag spilleren som Andreas Høivold, Tom Dwan, Phill Hellmuth . Patrik Antonius for å nevne noen av verdenseliten som er under kontrakt med verdens største agentbyrå.

Annette Obrestad i fra tiden som Full Tilt Poker proff
Annette Obrestad i fra tiden som Full Tilt Poker proff

Les mer om Poker Royalty og sjekk hvilke flere stjerner de har i sin stall.

Annette Obrestad vinner WSOPE 2007

Kilder: Norskpokermagasin og Poker Royalty

More Stories

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?