2012 WPT Wien Dag 4: Wilinofsky leder foran Christensen

Ognjen Sekularac

Dag 4 av World Poker Tour Wien Main Event var det 21 spillere som satte seg ned med et mål om å bli 1 av de 6 som skal spille finalebordet på søndag. Dern serbiske proffen Ognjen Sekularac leder foran finalebordet, men den tidligere European Poker Tour champion Ben Wilinofsky er også blant de seks, og vil første å vinne sin andre Major på veien til pokerens egen triple crown.

Blant dem som returnerte for dag 4 var blant andre Eugene Katchalov, Anton Wigg, Tristan Wade, Roberto Romanello og Andrew Badecker. Katchalov var en av de første til å ryke ut, med {a-Spades}{k-Clubs} mot Goswin Siemsen sine {a-Diamonds}{a-Hearts}, var Katchalov sjanseløs og fikk med seg $12 079 for sin 19. plass.

Etter Badecker sin eliminering på en 14. plass, startet et ras av eliminering, I følge WPT Live Updates team, fikk Badecker sine siste sjetonger på med {9-}{9-} mot Sekularac med {k-}{j-} og floppen kom med {j-Hearts}{j-Spades}{4-Spades}.
Han ble etterfulgt av Wade, som tapte mesteparten av sine sjetonger da han seks-bettet med {9-Clubs}{7-Clubs} mot Romanello sine {a-Spades}{a-Hearts}. Wade gikk senere all-in med 10 store blinde med{a-Diamonds}{a-Hearts} og var favoritt til å doble seg mot Romanello sine {a-Spades}{q-Diamonds}, men bordet kom med {8-Spades}{7-Spades}{2-Spades}{8-Hearts}{q-Spades} og gav Welshman flush og sendte Wade ut på en 12. plass.

Etter Wigg røk ut på en 11. plass fant Romanello seg i en fin posisjon med {a-Spades}{q-Diamonds} mot Wilinofsky sine {a-Diamonds}{j-Diamonds}. Romanello var den siste WPT mesteren igjen med håp om sin andre tittel, men det ble knust da Wilinofsky traff en knekt på riverkortet og overtok ledelsen, mens Romanello røk ut på en 10. plass.

Anthony Ghamrawi var den første til å ryke ut på det uoffisielle finalebordet, da hans par i konger tilslutt tapte mot Manuel Mutke sine {a-Clubs}{3-Spades}. Mutke sine nye sjetonger varte ikke lenge, da han tapte en coinflip med par i tiere mot {k-Diamonds}{j-Clubs} fra Sekularac, som overtok ledelsen. Mutke vant $35 421 for fire dager med jobbing i Wien.

Like etterpå fikk Maximilian Senft seg en skikkelig utdragning og havnet på finalebords boble. Dansken Morten Christensen høynet til 60 000 og Senft satte på et stort overbud på 800 000. Christensen synte og fikk seg at han var langt bak Senft, men det var før floppen:

Christensen: {j-Clubs}{j-Spades}
Senft: {k-Hearts}{k-Diamonds}

Ledelsen skiftet fort, da floppen kom med {q-Clubs}{j-Hearts}{3-Spades}, verken {7-Hearts} på turn eller {3-Clubs} på river hjalp Senft som endte på en skuffende 7. plass og $48 297 I premie. Vinneren av finalebordet på søndag vinner $410 519, inkludert et sete til $25 000 World Poker Tour Championship ved Bellagio i Las Vegas i mai måned.

Her er setetrekningen til finalen:

WPT Wien Finalen

Sete SpillerChips
1Morten Christensen2 540 000
2Norbert Szecsi1 210 000
3Konstantin Tolokno1 085 000
4Goswin Siemsen875 000
5Ognjen Sekularac3 930 000
6Ben Wilinofsky2 270 000

Finalen starter søndag kl 13:00 CET og alt blir streamet live med 15 minutters forsinkelse ved WorldPokerTour.com. PokerNews kommer med en oppsummering av finalebordet på mandag.

*Bilde er hentet fra World Poker Tour.

PokerromPokerNews bonusBonuskodeMin innskuddRegistrering
2012 WPT Wien Dag 4: Wilinofsky leder foran Christensen 101
Gratis $50 NO50FREE $0 Last ned

Hva synes du?

More Stories

Other Stories